Sales Support till elbolag!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en analytisk, noggrann och kommunikativ person som tycker om att arbeta administrativt? Då kan det vara dig vi söker!
Vi söker för kunds räkning en person som vill arbeta som Sales Support. Vår kund är en rikstäckande elgrossist med 230 engagerade medarbetare i 32 butiker runt om i Sverige. De ingår i en världsledande elgrossistkoncern med verksamhet i 38 länder på fyra kontinenter. I rollen som säljsupport kommer du att bistå säljorganisationen med löpande support och vara behjälplig med offertuppföljning, uppföljning av kampanjer och statistikuppföljning. Rollen kommer bland annat att innebära:
  • Support till Regionens säljfrämjande uppgifter
  • Marknadssupport
  • Uppföljning kampanjer
  • Protokollföring vid regionmöten
  • Framtagning av Kickbacksberäkningar och uppföljning.
Tjänsten innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos vår kund på deras kontor i Solna, uppdraget inleds med 6 månaders provanställning med chans till förlängning och övertag. Tjänsten beräknas starta omgående, kontorstider tillämpas.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har studerat ekonomi på gymnasiet, det är meriterande om du har en akademisk utbildning. Du har tidigare arbetat med administration, har du haft en liknande roll tidigare är det meriterande. Det är viktigt att du är en analytisk person, trivs i en kommunikativ roll med mycket administrativt arbete. Vidare har du goda kunskaper i Excel och flytande i svenska och behärskar engelska i tal och skrift. Som person söker vi dig som är noggrann, kommunikativ och självgående. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!