Sales Operation Manager

Telenor · Försäljning · 16 dec

Om jobbet

Sales Operation Manager

Alla är innovatörer. Men på olika sätt. Nu har vi lediga jobb för dig som tänker nytt inom försäljning och kundrelationer. För dig som vill arbeta i en digital värld där våra kunder alltmer kopplar upp sina prylar, låter klockan på armen ha koll hjärtslagen och styr e-shoppen från mobilen.

På Telenor är du alltid en del av ett större sammanhang. Genom våra produkter och tjänster föds nya tankar och innovationer. Och bäst blir det när vi gör saker tillsammans med andra.

Vad gör du som Sales Operation Manager på Telenor?
Som Sales Operation Manager är du länken mellan Sales ledningsgrupp och övriga avdelningar: Produkt - Marknad - Finans. Du blir ingången för de andra avdelningarna och driver våra förbättringsförslag och aktiviteter i samarbete med dem. Du sammanställer och redovisar status och nuläge för pågående aktiviteter och håller ihop all rapportering inom Large Account. Du rapporterar till Head of Sales och ansvarar för att driva förbättringar inom säljprocessen och våra säljstödsystem, tillsammans med process- och produktansvariga.

Du får...

Vara spindeln i nätet, vara med där det händer och bidra till att utveckla och förbättra vår verksamhet.

Passar du ihop med oss?

För att vara aktuell för rollen behöver du ha:
  • Examen från högskola eller motsvarande.
  • Mycket goda kunskaper i excel och powerpoint.
  • Goda kunskaper i att samla in, analysera och presentera relevant numerisk information. Du behöver hantera stora datamängder och vara van att arbeta i olika datasystem.
  • God samarbetsförmåga och inte vara rädd för att utmana och ifrågasätta.
Det är också bra om du:
  • Har tidigare erfarenhet som marknadsassistent, säljassistent eller liknande.
  • Har vana från Salesforce.
  • Har telecom-bakgrund.
  • Har arbetat i företag under förändring.
Som person skapar du nätverk och relationer och övertygar andra med hjälp av din effektiva kommunikation. Du samarbetar effektivt med andra och delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.

Vill du skapa framtiden med oss?Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 december 2016.

Placeringsort:Stockholm

Anställningsform:Tillsvidare

Har du frågor? Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Paulo Vergos, rekryterande ledare, 070-961 45 26 eller Paulo.Vergos@telenor.se. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsteamet på work@telenor.se.
Jobbfakta
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Business ansvarar för försäljning av heltäckande kommunikationslösningar till företagskunder och offentlig sektor. Med kundens upplevelse i fokus och högsta affärsnytta erbjuder vi mobil och fast telefoni, datakommunikation, driftstjänster och Cloudtjänster.

Telenor Sverige levererade år 2015 tjänster till drygt 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 645 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Vår omsättning år 2015 var cirka 13 miljarder kronor (2015) och vi hade cirka 1 900 anställda. Bland våra varumärken finns Telenor, Bredbandsbolaget, Vimla och Ownit.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var