Sales Manager Barona IT

Om jobbet

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Barona är Finlands marknadsledare inom HR-tjänster och vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning, rekrytering och outsourcing. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant i vårt tjänsteutbud.

Barona i Sverige söker nu en proaktiv, entusiastisk och motiverad Sales Manager som kommer att spela en nyckelroll i uppbyggnaden av affärsområde IT
. I Sverige ska vi särskilt fokusera på att tillhandahålla tjänster där flexibel bemanning och teknologiska plattformar tillsammans skapar nya lösningar för våra kunder. För att lyckas med detta ska vi införa någonting helt nytt på den svenska marknaden i början av år 2017. Vi kommer också att starta upp ett samarbete med våra servicecenter runt om i Europa. Detta för att kunna erbjuda kunderna de tjänster som möjliggörs, när våra kunniga specialister på våra servicecenter arbetar för våra kunder i Sverige. Dessutom kommer vi att lägga tonvikt på att sälja våra avancerade IT-rekryteringstjänster.

Kandidaten vi söker förväntas fokusera på att hitta nya kunder, samt utveckla befintliga kunder inom Norden som vi inte tillhandahåller tjänster åt i Sverige ännu. Vi förväntar oss att kandidaten har höga ambitioner vad gäller att tillgodose kunden med god service och övergripande kundtillfredsställelse. Det huvudsakliga området där arbetet kommer att utföras är Stockholm, men resor över hela landet kan förekomma.

Ansvarsområden:
 • Spela en nyckelroll i att driva Barona IT till nya höjder
 • Generera nya kunder och affärsmöjligheter till Barona IT
 • Aktivt utveckla nya sätt att hantera kundrelationer och försäljning
 • Vårda relationerna med existerande kunder genom att förbättra och effektivisera kundernas verksamhet
Du som söker:
 • Har erfarenhet av företagsutveckling och/eller försäljning inom IT-branschen
 • Har ett stort nätverk inom näringslivet
 • Är energisk, organiserad och har ett resultatorienterat arbetssätt
 • Har en brinnande passion för försäljning och kundkontakt
 • Har en stark social förmåga samt förmåga att bilda nätverk
 • Kommunicerar obehindrat på engelska, både muntligt och skriftligt
 • Har ett övergripande intresse för IT
Till idealkandidaten kommer vi att erbjuda en konkurrenskraftig lön, goda anställningsförmåner och inte minst ett fantastiskt roligt och utmanande arbete i ett skickligt och ambitiöst team.

Vid frågor kontakta:

Henrik Rantala | Chef för Barona IT
Tel: +358505903447
E-mail: henrik.rantala@barona.fi

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Sales; Consultant; Manager; Clients; Driven; HR; Recruiting; Staffing; BaronaGroup; Sales Manager; IT; Internationell developement;
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget