Sales Manager Barona Customer Service

Om jobbet

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Barona är Finlands marknadsledare inom HR-tjänster och vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning, rekrytering och outsourcing. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant i vårt tjänsteutbud.

Barona i Sverige har aggressiva tillväxtplaner för 2017 och söker nu utöka teamet med en engagerad och motiverad Sales Manager vars huvudsakliga uppgift kommer att vara uppbyggnaden det vi ser kommer att bli ett av våra största affärsområden, Customer Service.
Barona fokuserar på att tillhandahålla tjänster där flexibel bemanning och nya teknologiska plattformar tillsammans skapar unika lösningar för våra kunder på den svenska marknaden. Vi kommer också att utveckla samarbetet med våra servicecenter runt om i Europa för att ytterligare bredda vårt tjänsteutbud.

Barona Sverige är idag en utpräglad entreprenörsorganisation där glädje, mod, kreativitet och hårt arbete står i fokus. Vi är precis i starten av en otroligt spännande uppbyggnadresa och vi söker dig som vill växa med oss. För rätt person finns möjligheten att bygga upp och framöver ansvara för ett av våra största affärsområden. Initialt förväntas du fokusera på att hitta nya kunder, samt utveckla befintliga kunder inom Norden som vi inte tillhandahåller tjänster åt i Sverige ännu. Vi förväntar oss att du som kandidat har höga ambitioner vad gäller leveranskvalitet och övergripande kundtillfredsställelse. Det huvudsakliga område där arbetet kommer att utföras är Stockholm, men resor över hela landet förekommer.

Ansvarsområden
 • Planera, organisera och driva uppbyggnaden av Barona Customer Service
 • Generera nya kunder och affärsmöjligheter till Barona Customer Service
 • Vårda relationerna med existerande kunder genom att förbättra och effektivisera kundernas verksamhet
 • Aktivt utveckla nya sätt att hantera kundrelationer och försäljning
 • Aktivt utveckla tjänsteutbudet för Barona Customer Service
 • Kontinuerligt samarbeta med kollegor, framförallt i Finland men även Norge, Spanien och Polen
Du som söker
 • Har erfarenhet av företagsutveckling och/eller försäljning inom Customer Service
 • Har ett stort nätverk inom näringslivet
 • Är energisk, organiserad och har ett resultatorienterat arbetssätt
 • Har en brinnande passion för försäljning och kundkontakt
 • Har en stark social förmåga samt förmåga att bilda nätverk
 • Kommunicerar obehindrat på engelska, både muntligt och skriftligt
 • Har ett övergripande intresse för IT och digitalisering
Till idealkandidaten kommer vi att erbjuda en konkurrenskraftig lön, goda anställningsförmåner och inte minst ett fantastiskt roligt och utmanande arbete i ett skickligt och ambitiöst team.

Sista ansökningsdag: 11 december 2016

Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost men för frågor/information kontakta:

Johanna Mix | CEO Barona Sweden

johanna.mix@barona.se

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Sales Manager; IT; Customer Service; Manager; Stockholm; Sweden; Staffing;
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget