Sales Manager B2B Nordics sökes till MMD (Philips IT Displays)

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

MMD grundades 2009 genom ett upprättat licensavtal med Philips. Bolaget marknadsför och säljer Philips LCD-skärmar exklusivt över hela världen.
Genom lokala säljteam arbetar MMD med alla stora IT-distributörer och återförsäljare. Företagets design och utvecklingscenter ligger i Taiwan.

Till vår uppdragsgivare MMD söker vi nu en Sales Manager B2B Nordics med delansvar för Sverige och ett annat nordiskt land. Du kommer ingå i ett säljteam i Sverige med 3 andra personer och rapportera till Head of Sales Nordics. Tjänsten är placerad på det nordiska huvudkontoret i Kista. Det ingår inte personalansvar i rollen.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att bearbeta nya och befintliga kunder, skriva offerter och avtal samt att svara på upphandlingsförfrågningar. Du kommer att vara företagets ansikte utåt genom att medverka vid marknadsaktiviteter, upprätta kundplaner samt sköta förhandlingar och avslut med kund.

Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har relevant eftergymnasial utbildning och minst 3-5 års erfarenhet av B2B försäljning av IT-hårdvara eller elektroniska produkter mot återförsäljare och distributörer.

Du rör dig obehindrat på alla nivåer hos kund och har förståelse för processen rörande offentliga upphandlingar. Du är van att arbeta utifrån uppsatta budgetmål och har ett resultatinriktat synsätt med fokus på affärer.

Du pratar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Det är ett krav att du har B-körkort.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker dig som är självständig och strukturerad i ditt arbetssätt, har ett utpräglat affärsmannaskap och ett starkt eget driv. Du har förmåga att prioritera och har ett strategiskt mindset. Vidare söker vi dig som är en duktig förhandlare med en vinnande mentalitet. Det är viktigt att du som person är social, trivs med att göra affärer och alltid sätter kunden främst.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar MMD med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Ansökan och CV måste skickas in på engelska. Vid frågor vänligen kontakta Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Försäljning
Underkategori
Affärsutvecklare

Ring Sissel Pettersen, 08-120 50 426

Publicerad

56 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

MMD startades 2009 genom ett licensavtal med Philips och är idag helägt av TPV. MMD är ett globalt företag som uteslutande marknadsför och säljer LCD-skärmar märkta med Philips varumärke. Genom att kombinera Philips väletablerade varumärke med TPVs expertis inom tillverkning av skärmar satsar MMD helhjärtat och fokuserat på att leverera nya och innovativa produkter till marknaden. MMD verkar internationellt genom sitt europeiska högkvarter i Amsterdam samt ett kontor i Prag för den östeuropeiska marknaden. Genom sitt nätverk med lokal säljpersonal upprätthåller MMD sitt samarbete med alla stora IT-distributörer och återförsäljare i Europa. Företagets design- och utvecklingscenter är i sin tur beläget i Taiwan. www.mmd-p.com