SALES DEVELOPER TILL KREATIV DIGITAL BYRÅ

JobBusters · Försäljning · 27 jan

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vår kund söker just en nu en Sales Developer till en växande Digital byrå. I rollen som Sales Developer kommer du huvudsakligen att arbeta med att utveckla kundbasen. Arbetsuppgifterna kommer vara att både ta emot och generera leads samt att kartlägga vilka som är intressanta. Du arbetar självständigt men nära teamet av Säljare och Inbound Marketing. Du kommer ha en viktig roll på en kreativ arbetsplats där stora utvecklingsmöjligheter finns.

Företagspresentation

Vår kund är en välkänd digital byrå som grundades 1999. De hjälper företag med strategi, analys, design och teknik till webbplatser, appar, intranät och portaler. Företaget har många stora kunder. Kontoret som även är en konsthall är placerat i centrala Stockholm.

Kvalifikationer
  • Du har eftergymnasial utbildning från yrkeshögskola eller universitet.
  • Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller annan erfarenhet inom sälj
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning mot företag
Personliga egenskaper

Som person är du driven och har en god analytisk förmåga. Du är i början av din karriär och vill se dig själv utvecklas stort framöver. Du trivs på en kreativ arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och stort eget ansvar.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund erbjuder dig stora möjligheter att växa i företaget. Du får arbeta i ett glatt gäng och ha roligt på jobbet. Vår kund erbjuder god gemenskap och inbjudan att delta i till exempel bioklubb, yogaklubb eller löparklubb. Din arbetsplats är även ett konstmuseum där kreativiteten flödar.

Lön

Fast lön och rörlig del. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Karin Grönkvist, 08-525 240 24

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var