Sales & Marketing Assistant till Freya News

Om jobbet

Till Freya News i Stockholm söker vi en Sales & Marketing Assistant. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid, under 6 månader med omgående start, och goda chanser till anställning hos Freya News.

Ditt uppdrag

Är du i början av din karriär och på jakt efter ditt drömjobb? Freya News är inne i en spännande tillväxtfas och kommer under nästa år att etablera sig på två nya marknader - i din roll som Sales & Marketing Assistent blir du en avgörande pusselbit i bolagets fortsatta framgångssaga!

Freya News är bolaget som anammar det senaste inom marknadsföring, nämligen Account-Based Marketing (ABM). Som Sales & Marketing Assistent blir ditt huvudfokus att skapa nya affärsmöjligheter för Freya News. Du står för den första kontakten med framtida kunder och kartlägger deras behov samt utmaningar. Du blir expert på Freya News marknadsföringsplattformar, konsultverksamhet och vilken innehållsproduktion som passar bäst till vilken sorts kund. Du kommer att jobba med social selling, vilket innebär att du blir proffs på att använda alla tillgängliga kanaler för att kontakta dina prospekts - LinkedIn, telefon och mail. Vidare blir du ansvarig för att koordinera events och andra marknadsaktiviteter. Eftersom Freya News är inne i en expansiv fas kan dina arbetsuppgifter justeras med tiden.

Säljavdelningen jobbar i team och hjälps åt genom hela affärsprocessen. Du backas upp av ett flertal experter inom samtliga produktområden. Du ingår i Freya News säljteam och rapportera till Försäljningschefen. Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att handla om:
  • Skapa nya affärsmöjligheter genom prospektering och nykundsbearbetning
  • Koordinera och planera för aktiviteter i form av events och marknadskommunikation
  • Arbeta nära Försäljningschef och VD med andra arbetsuppgifter som snabbt kan dyka upp i bolaget
Din bakgrund

För att trivas på Freya News tror vi att du har en stark entreprenörsanda och trivs i tillväxtbolag. Vi tror vidare att du är en person som är säljinriktad, förtroendeingivande och en duktig kommunikatör. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är nyfiken och har ett genuint intresse för kundens affär. Du tycker det är roligt att arbeta i team och uppskattar att lära av andra, likväl som du gärna delar med dig av din egen kunskap. Det är dock viktigt att du är flytande i svenska och engelska, både tal och skrift. Det är meriterande om du har försäljningserfarenhet inom B2B!

Om Freya News

Freya News är ett entreprenörsdrivet företag som är inne i en intensiv tillväxtfas. Tillsammans med nya investerare och styrelsemedlemmar har ledningen satt upp en expansionsplan inför 2017 där ett stort fokus ligger på London och New York. Freya News är en Europaledande fullservice-byrå inom Account-Based Marketing (ABM). Bolaget har över åttio kunder, utspridda över tio länder. Med anledning av detta söker bolaget nu fler talanger som vill vara med på resan. Freya News erbjuder dig utveckling i din säljkarriär där du kommer att arbeta med ett härligt team med starkt säljfokus.

Account-Based marketing är världens mest snabbväxande marknadsföringsstrategi för företag som säljer till andra företag. ABM används av bolag som vill rikta sina marknadsförings- och säljinsatser mot specifika företag. Freya News hjälper dessa bolag att marknadsföra sig mot deras viktigaste kunder och drömkunder.

När du blir en av oss

Som konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Erik Värendh Månsson (evm@kimm.se) och konsultchef Anders Norrman (an@kimm.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget