Säkerhetstekniker till Bravida Fire & Security

Om jobbet

Bravida Fire & Security fortsätter att expandera! Vi söker nu flera duktiga säkerhetstekniker till vårt Stockholmskontor.

Dina arbetsuppgifter

Bravida Fire & Securitys avdelning i Stockholm befinner sig i ett expansivt och spännande skede och söker därför förstärkning av säkerhetstekniker. Som säkerhetstekniker på Bravida Fire & Security kommer du att arbeta med installation och driftsättning av säkerhetsanläggningar. Du kommer även att aktivt arbeta med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer. För att ge bästa service till våra kunder kommer det även att ingå i dina arbetsuppgifter att ta hand om eftermarknaden, service samt att instruera våra kunder i användningen av deras säkerhetsanläggningar.

Bravida Fire & Security i Stockholms hjärta, är servicecentret där arbetet koordineras. Här är vi i dag över 20 tekniker som jobbar med allt inom brand, säkerhet och CCTV. Vi utför både större projekt och mindre serviceuppdrag som innehåller det mesta inom tekniken runt brand och säkerhet. Vi jobbar mycket med kompetensökning med egna interna utbildningar och arbetar för att samtliga våra tekniker ska ha rätt förutsättningar för att utföra sina uppdrag.

Vi erbjuder dig

Bravida Fire & Security erbjuder helhetslösningar med unik kompetens, lokal närvaro och skandinavisk styrka. Vi utvecklar och tillverkar egna produkter och system som ger dig kompletta säkerhetslösningar som skyddar dig och din egendom. Bravida Fire & Security - vårt kunnande är din säkerhet www.bravidafireandsecurity.com. Ta chansen och var en del av Bravida Fire & Security Stockholm och vara en del i vår spännande framtid!

Vem är du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av säkerhetsinstallationer. Arbetet kräver även att du är kunnig inom dator- och nätverkslösningar och för oss är det viktigt att du är resultatfokuserad och att du brinner för uppgiften att genomföra installationer av högsta kvalitet. Eftersom du kommer ha stor kundkontakt ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av kundvårdande försäljning.

Det är ett absolut krav att du har B-körkort. Vi ser det som självklart att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

En förutsättning för en anställning inom Bravida Fire & Security är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Rikspolisstyrelsen.

Som person är du kundorienterad och har en positiv attityd, du har förmåga att utveckla goda affärsrelationer då du till stor del är ute hos våra kunder. Du sätter stolthet i att utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet och kvalitetsmässigt.

Sista ansökningsdag är 2017-01-06 men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på knappen ansök nedan!

Läs mer om Bravida på www.bravida.se och följ oss på www.facebook.com/bravida.se
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 jan

Om företaget


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var