Säkerhetsrådgivare/säljare med garantilön Stockholm

Om jobbet

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi 3 kontor i Skåne, ett i Göteborg, Växjö och nu Stockholm med mer än 25 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säljare/-säkerhetsrådgivare till vårt framgångsrika team i Stockholm.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;
  • kan arbeta både i team och på egen hand
  • har viljan och hungern att lära dig jobbet
  • är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga
  • är målmedveten och tävlingsinriktad
  • är självständig och driven
Vi erbjuder till rätt person ett sälj jobb inom den växande säkerhetsbranschen, var vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhets leverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coaching och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga sälj tävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa sälj skolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till afif@stl.nu
Skriv "Säkerhetsrådgivare Stockholm" i din ansökan
Jobbfakta
Ort
Nacka
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 aug

Om företaget


Hitta hit

Visa var