Roligt deltidsarbete som rivare/sanerare

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du flexibel, söker extrajobb? Studerar du på minst 50% eller har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Då har vi jobbet för dig!
StudentConsulting söker för kunds räkning en person som vill jobba deltid med rivning och sanering runt i Stockholm.

Vår kund är rikstäckande inom sanering och avfuktning. De utför tjänster inom sanering, rengöring, avfuktning och genomför olika typer av utredningar inom byggnadsmiljö. Sanerar även asbest, radon, mögel, rengör klotter och utför besiktningar.

Arbetsuppgifter: Du ska arbeta över hela Stockholm men man utgår hemifrån och åker direkt till arbetsplatsen, oftast jobbar man 3-4 dagar på samma arbetsplats under en vecka för lite kontinuitet.
Du ska riva, sanera och städa arbetsplatsen.
Arbetstider: mån-tors 06:30-16:00 och fredag 06:30-14:00.
Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du är anställ av StudentConsulting men jobbar ute hos kund.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuellt till tjänsten måste du antingen vara studerande på minst 50% eller att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Vidare ser vi att du har god svenska i tal och skrift, god arbetsvilja och hög arbetsmoral.

Det är meriterande om du har B-körkort och erfarenhet från rivning eller sanering men detta är inget krav! Vi ser dock gärna att du är i god fysisk form för att klara av arbetsuppgifterna.
Jobbfakta
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!