Risk- och regelefterlevnadskonsult till Aon

Om jobbet

Välkommen till oss på Aon Global Risk Consulting (AGRC). Här kommer du tillsammans med dina fyra duktiga och engagerade kollegor genomföra kvalificerade konsultuppdrag inom riskfinans och regelefterlevnad för små och medelstora försäkringsbolag. Vi sitter i mycket trevliga och fräscha lokaler i centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Din roll hos oss kommer att vara viktig där du självständigt eller i team kommer att förhandla, offerera, genomföra och leverera kvalificerade projekt inom risk och regelefterlevnad. Detta kommer främst vara uppdrag inom Solvens II och compliance, men även riskfinansrelaterade uppdrag, såsom förstudier eller strategiska analyser. Vidare innefattar rollen att stödja kunder vid riskbedömning, bolagsförsäljning, koncessionsansökning och förarbete till likvidering samt att agera kontaktperson mot Finansinspektionen.

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter och har gärna en akademisk utbildning som bas. Ditt intresse och kunskap gällande försäkring och/eller riskfrågor gör att du trivs mycket bra i en konsultativ roll, kanske arbetar du idag inom revision och vill ta steget vidare? Du beskrivs ofta som en noggrann och strukturerad person med en förmåga att organisera och prioritera ditt arbete. Du trivs även med att arbeta under eget ansvar och gör det mycket framgångsrikt.

Din ansökan
Vi som samarbetar med Aon i denna rekrytering är Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna ansvariga rekryteringskonsulter Patricia Jerring på 0704-19 99 04 eller Louise Poltoft på 070-775 99 01.

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Patricia Jerring, 0704-19 99 04

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget