RF-konstruktör till Deltanode

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta med RF-system som ligger i teknologins framkant? Deltanode söker nu en RF-konstruktör till kontoret i Hammarby Sjöstad i Stockholm. Du erbjuds stort ansvar inom ditt område till ett team av kunniga och erfarna medarbetare.

Som utvecklingsingenjör på Deltanode kommer du att bli en del av utvecklingsavdelningen som består av ett team om fem personer och konsulter. Ditt huvudfokus blir RF-konstruktion och RF-design inom småsignal, optoelektononik samt system. Genom ditt handlingskraftiga arbetssätt kommer du ta fram konstruktioner med bra underlag som går att producera i vår småskaliga produktion och hos våra underleverantörer.

Krav på person

Vi ser att du som söker besitter minst fem års arbetslivserfarenhet av liknande tjänst samt har relevant akademisk utbildning. Du har gått igenom alla faser av ett projekt från teori, specar till att sätta produkten i produktion. Vidare har du ett genuint elektronikintresse, särskilt RF och/eller analog fiberkommunikation. Du har kunskap om mjukvaruverktyg för RF konstruktion. Instrumentkunskap av de vanligaste systemen vid RF konstruktion är högst önskvärt. Vi tror även att du är insatt i olika standarder såsom (ETSI, 3GPP, FCC) och radiosystem (TETRA, RGSM, GSM, WCDMA, LTE) Du behärskar Engelska och Svenska i tal såväl skrift.

Som person är du analytisk och strukturerad. Du är nyfiken och intresserad av att utveckla dig själv genom nya teknologier och arbetsmetoder. Vidare är du ansvarstagande och arbetar bra självständigt såväl i grupp, både teoretiskt och praktiskt i en liten resultatorienterad organisation. Du är prestigelös, då arbetet innebär även kontakter med EMS-partners och interagerar med vår egen produktion.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: Kontorstider.
Plats: Stockholm, centralt.

PerformIQ är vår samarbetspartner gällande rekrytering till denna tjänst. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Carl Henrik Monsén på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord:

ETSI 3GPP FCC radiosystem TETRA RGSM GSM WCDMA LTE RF "RF konstruktör" RF Antenn rf system radio frekvens fiber fiberkommunikation elektronik småsignal optoelektononik RF design LNA PA
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Deltanode har funnits sedan 2005 och är ett privatägt dotterbolag till amerikanska Bird Technologies. Vi utvecklar system för komplexa täckningslösningar för multiband och multioperatörs-applikationer, där systemen ligger i teknologins framkant. I Stockholm är vi en liten organisation med cirka 20 anställda. För mer info, besök www.deltanode.com.