Rexel Sverige AB söker en Lönespecialist med bredd och ett intresse även för personalfrågor

Om jobbet

Till vårt huvudkontor i Älvsjö söker vi nu en Lönespecialist med bredd och intresse för system och administration. Tillsammans med ytterligare två kollegor kommer du ansvara för hela löneprocessen för ungefär 700 anställda, både tjänstemän och lagerarbetare. Dessutom ansvarar gruppen för ett antal HR-administrativa uppgifter.

Du som söker brinner för att arbeta med lönefrågor, trivs i ett högt tempo och vill dessutom gärna arbeta brett med HR-administrativa uppgifter. Exempel på vad som ingår i tjänsten är; hantering av reseräkningar, skriva anställningsavtal, ta fram statistik, viss bokföring, administrera tjänstebilar och pensioner och försäkringar samt att svara på frågor från medarbetare och chefer.

Som Lönespecialist hos oss är det viktigt med hög integritet.

Du som söker är utbildad inom lön och har minst 2 års erfarenheter av lönearbete. Du är strukturerad, noggrann och effektiv med en hög servicekänsla. Du är road av att arbeta med siffror och du har en känsla för detaljer och avvikelser. Du trivs med att ha kontakter och skapar snabbt nätverk och relationer. Du har goda kunskaper i MS Office och i Agda PS. Dessutom behärskar du både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi har en stark utvecklingsfokusering och söker därför en person som trivs i en föränderlig miljö och som vill vara med och påverka och utveckla avdelningens processer. Vi uppskattar medarbetare som är engagerade och har en rak kommunikation.

Frågor om tjänsten besvaras av Lönespecialist/HR Admin Linda Bienkowski på telefon 08-556 213 23.

Vi erbjuder ett härligt gäng och en trevlig arbetsplats där du får möjligheten att utvecklas men även vara med och påverka.

Känner du att detta låter som en spännande utmaning och vill du vara med att driva vår HR & Löneavdelning in i framtiden så är du varmt välkommen med din ansökan och cv senast 11e december. Intervjuer sker löpande.

Du kan läsa mer om Rexel på rexel.se.

Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Rexel Sverige AB är en del av världens största elgrossistkoncern med verksamhet i 38 länder på fyra kontinenter. I Sverige har bolaget två starka varumärken SELGA och STOREL och har över 700 medarbetare på drygt 60 platser och en omsättning på cirka 4 miljarder svenska kronor.

Rexel utvecklar innovativa konceptlösningar och erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader inom tung industri och kraftbolag såväl som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem. Rexel har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige inom verksamhetsområdet Rexel Energy Solutions. Rexel är också experter på smart teknik för smartare fastigheter och marknadsför tjänster och produkter via verksamhetsområdet Rexel Building Automation.

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.