Revisorsassistent med minst 2-års erfarenhet sökes

Maxkompetens · Ekonomi · 31 okt

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en revisorsassistent till en av våra kunder på Södermalm. Kunden är en revisionsbyrå med en trimmad besättning på tio medarbetare med kontor på Södermalm i Stockholm. Idag har de cirka 1 000 kunder och inom byrån finns såväl auktoriserade som godkända revisorer och revisionsassistenter.

Företaget är en mindre byrå vilket innebär en närhet i samarbetet med kunden som större företag har svårt att erbjuda. Genom sitt nätverk kompletterar de sin egen kunskap med expertkompetens inom en mängd områden.

Som revisorsassistent kommer du i huvudsak att arbeta med revision och granskning av mindre ägarledda företag samt bostadsrättsföreningar. Du kommer att assistera ansvarig revisor i olika teamkonstellationer och graden av ansvar kommer att anpassas utifrån din erfarenhetsnivå.
Detta innebär att du kommer äga en kundstock och ha direktkontakt med dessa. Har man passionen att arbeta inom revision finns bra utbildnings- & utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Din profil
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av revisionsarbete. Vi ser med fördel att du har någon form av ekonomisk utbildning i grunden men störst vikt läggs vid praktisk erfarenhet och personlighet. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av Hogia Audit men inget krav.

Som person är du analytisk, ansvarfull och har en positiv attityd. Arbetet kan stundtals ha högt tempo och du måste därför vara stresstålig och duktig på att prioritera. För att trivas i gruppen bör du vara en person som själv tar initiativ och sätter stort värde i att ditt arbete utförs med hög kvalitet. Det innebär t.ex. att du är fokuserad och noggrann men även vågar fråga när du stöter på problem. Tjänsten innebär också kundkontakt och du måste därför vara en social och serviceinriktad person.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetsplats: Storstockholm
Arbetstid/omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag
Fortlöpande ansökningar så skicka in din ansökan idag

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Revision
Kontakt

Mejla Lars Isaksson

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.