Resultatinriktad mötesbokare till HeyCom!

Om jobbet

Vill du arbeta med mötesbokning på ett nytänkande företag med entreprenörsanda? Är du en stjärna i sociala sammanhang som drivs av att se resultat? Då kan tjänsten som mötesbokare på HeyCom vara något för dig! Sök redan idag!

Information om uppdraget

Som mötesbokare arbetar du med att avlasta företagets säljare med mötesbokningar hos potentiella kunder. Avdelningen kommer att bestå av två personer som kommer att arbeta i ett tight team för att säkerställa att Heycom är i framkant och vassast på nykundsbearbetning inom sin nisch. Arbetet är fritt under eget ansvar. Du kommer att få ansvaret för att utveckla vilka verktyg och sökvägar bolaget ska använda för att hitta nya kunder och du har en central roll i arbetet med att öka företagets försäljning.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Heycom. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som mötesbokare kommer du att prata med beslutsfattare på olika nivåer inom företag och organisationer. Rollen innebär att se till så att Heycoms säljare kommer ut på kvalitativa kundbesök. Du kommer även få i uppdrag att hitta kreativa sätt i hur bolaget ska hitta nya affärsmöjligheter via digital synlighet via sociala medier.

Du kommer att vara den som tar upp den första kontakten med potentiella kunder och får dessutom möjligheten att jobba mot ett flertal branscher. Arbetet ger stort utrymme för eget ansvar för såväl kunder som för egen utveckling.

Du kommer till exempel att:
 • Prospektera och bearbeta potentiella kunder
 • Boka säljmöten
 • Arbeta för att hitta nya vägar och kanaler för att nå ut till nya kunder
Tjänsten passar dig som vill vara på det entreprenörsdriva och personliga företaget där man arbetar framåt och hela tiden tänker nytt! Välkommen till ett ungt bolag med drivna medarbetare som gärna umgås utanför jobbet och åker på två resor per år tillsammans för att fira framgångar. De har bland annat varit i Åre och Barcelona.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med kundservice, mötesbokning eller försäljning
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Har intresse och kunskap om sociala medier
 • Är intresserad av teknik
 • Har mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska då du förväntas kunna använda båda språken i ditt arbete
Det är meriterande om du....
 • Har erfarenhet från tjänsteförsäljning eller telekom
 • Kan uppvisa resultat från sportsammanhang som visar på tävlingsanda
I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter ditt engagemang allra högst! Som person är du väldigt social och tycker om att prata med nya människor. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål, är resultatinriktad och tar stort eget ansvar. Utöver detta är du självgående och tycker om att arbeta mot en uppsatt budget. Dessutom har du förmåga att identifiera köpsignaler och gå på avslut!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Fast lön samt provision/årsbonus
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringsadministratör Maria Gunnardo tel. 08 - 522 589 02 alternativt maila oss på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentstockholmsouth@academicwork.se](mailto: recruitmentstockholmsouth@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Heycom är ett företag som erbjuder tjänster inom telekom, upphandling, helpdesk och projektledning. Deras team består av skickliga, kompetenta och erfarna individer. Tillsammans med nära samarbeten med sina kunder skapar de möjligheter och framgång för deras telekomverksamhet.