Restaurangchef till vackra Skytteholm på Ekerö

Om jobbet

Är du en utpräglad serviceperson och tycker om att arbeta i en vacker miljö? Då kommer du att trivas på Skytteholm. Här är det dom små detaljerna som gör skillnaden och där du som restaurangchef har en otroligt viktig roll för gästernas upplevelse. Låter det som något för dig? Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Sodexos räkning en restaurangchef till Skytteholm på Ekerö. Tjänsten som restaurangchef är en befintlig roll, då nuvarande person går vidare i karriären söker vi därför efter dennes ersättare. På Skytteholm arbetar idag en liten och familjär grupp om 15 heltidsanställda samt ett antal behovsantällda. Skytteholm renoverades hösten 2014 samt byggde om hela utemiljön under sommaren 2016. Arbetet präglas av service med hjärta där alla roller har en viktig funktion i att bidra till att gästen får den bästa möjliga upplevelsen under sin vistelse. Verksamheten präglas av entreprenörstänk för att hela tiden kunna utveckla sitt erbjudande till gästerna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sodexos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sodexo.

Arbetsuppgifter

Som restaurangchef ansvarar du för driften av restaurangen vilket innebär allt från personalansvar, leverantörskontakt, schemaläggning och budget. Du ingår även i den dagliga verksamheten och har ett nära samarbete med kökschefen. Som restaurangchef har du många kontaktytor internt och är bland annat huvudansvarig för alla bröllopsarrangemang på Skytteholm. Som ledare trivs du in en miljö med mycket ansvar och fri styrning. Du ingår i Skytteholms ledningsgrupp och rapporterar till platschefen.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för schemaläggning och medarbetarsamtal
 • Ansvara för budget gällande exempelvis inköp och personal
 • Ansvara och utveckla den dagliga driften
 • Koordinera den dagliga verksamheten såsom planering av middagar och evenemang
Tjänsten passar dig som har en förmåga att se detaljerna och hur de är kopplade till helheten. Du tycker det är roligt att göra det lilla extra för gästerna och individanpassar ditt förhållningssätt efter deras behov. Skytteholm drivs i en otroligt härlig miljö, brinner du för service och vill arbeta på en vacker arbetsplats kommer du att trivas och vara stolt över Skytteholm.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som arbetsledare inom restaurangbranschen. Du är en van administratör och har erfarenhet av att arbeta mot tydliga mål, både ekonomiska och kvalitativa, och kan själv dra slutsatser från resultatet. Vidare är du en god kommunikatör samt talar och skriver på svenska och engelska obehindrat då båda språken krävs i den dagliga verksamheten. Till sist har du körkort och tillgång till egen bil då man på grund av de varierande arbetstiderna inte alltid kan åka kommunalt.

Det är ett stort plus om du har vinkunskap och ett intresse för vin. Vi ser gärna att du har arbetat i en liknande miljö tidigare, såsom en herrgård eller ett slott.

Du en är utpräglad serviceperson som är kreativ och öppen för nya idéer och lösningar. Att vara noggrann och arbeta med de små detaljerna är självklart för dig då du vet skillnaden på en vanlig restaurangupplevelse och en restaurangupplevelse i toppklass. Vidare är du en ödmjuk lagspelare med ett tydligt och prestigelöst ledarskap.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Arbetstid: Varierande, anpassas efter verksamheten
 • Placering: Ekerö
 • Kontaktuppgifter: lena.warghagen@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

LI
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 feb

Om företaget

Skytteholm är en herrgård med anor från 1600-talet som ligger vackert omfamnad av Mälaren en bit ut på Ekerö. Skytteholm välkomnar idag en härlig mix av gäster, allt från konferensgäster, bröllopsgäster till weekendgäster och golfare. Skytteholm ägs av konsultmentföreningen i Stockholm men drivs av Sodexo.