Resesäljare till Tallink Siljas Grupp och Konferensavdelning

Om jobbet

Resesäljare till Tallink Siljas Grupp och Konferensavdelning

Vi söker ett antal positiva och drivna resesäljare till vår Grupp och Konferensavdelning. Du kommer att jobba med försäljning och kundsupport via olika kanaler så som telefon, mail och chatt. Resorna är främst för grupper bestående av minst 10 personer, gentemot andra företag och samarbetspartners. Du kommer att jobba i ett dynamiskt team i ett nära samarbete med våra fartyg, distriktschefer, KAM, återförsäljare runt om i landet och övriga avdelningar inom landorganisationen.


Arbetsuppgifter:
 • Gruppbokningar och prisförslag till samarbetspartners och slutkunder via bl.a telefon, mail och chatt
 • Skapa offerter utefter kundens önskemål
 • Aktivt arbeta för merförsäljning av våra produkter och tjänster
 • Koordinering och beställning av tjänster hos externa samarbetspartners
 • Vara slutkundens kontaktperson från intial kontakt till uppföljning efter avslutad resa
 • Arbeta aktivt i vårt CRM-system för kundoptimering
Vi söker dig som har:
 • Minst Gymnasieexamen
 • Bred erfarenhet från rese-, mötes & eventbranchen och / eller resebokningar, Grupp och Konferens-bokningar och offereringar samt erfarenhet från kundservice.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Finska är meriterande
 • Mycket bra ordnings- och siffersinne
 • Vana av att arbeta mot deadlines, är strukturerad och organiserad
 • Goda datorkunskaper, främst Office-paketet (Excel, Word). Erfarenhet av arbete i bokningssystem och CRM-system är meriterande.
Personlig profil:
Du är serviceinriktad med ett genuint intresse av att skapa lönsamma och långsiktiga affärer. Du är en bra lagspelare samtidigt som du är självgående och har förmåga att fatta självständiga beslut. Vidare är du van vid att jobba i ett högt tempo och har ett affärsmässigt tänk i ditt dagliga arbete.

Arbetstid
Schemalagd arbetstid främst mån - fre, även kvällar och helger kan förekomma.

Övrigt:
Tjänsten är på heltid och visstid.
Start omgående enligt överenskommelse.
Vi sitter i Värtahamnen i Stockholm. Under hösten 2016 kommer vi att flytta till nya fina lokaler, även dessa i Värtahamnen.

Ansökan:
Varmt välkommen med din ansökan och CV via vår hemsida www.tallinksilja.se. Då urval sker löpande rekommenderar vi att du sänder in din ansökan så snart som möjligt.Vid frågor kontakta recruitment.sweden@tallinksilja.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Resebyrå & Turism
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 nov

Om företaget

Tallink Silja är det ledande serviceföretaget inom passagerar- och lasttrafiken på Östersjön. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn. På Tallink Silja erbjuder vi ett roligt arbete med mångsidiga arbetsuppgifter i en internationell miljö. Vår målsättning är att vara Östersjöns bästa serviceföretag varför kvalitet och personlig service alltid kommer i första hand.
Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. AS Tallink Grupp har en flotta på 17 fartyg som trafikerar på sex linjer under varumärkena Tallink och Silja Line. AS Tallink Grupp har 6800 anställda i Estland, Sverige, Finland, Lettland och Tyskland och transporterar årligen över 9 miljoner passagerare.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var