Resesäljare och administratör

Om jobbet

Försäljning av Triangelresors kulturresor med inriktning på konst, musik och kultur till privatkunder via telefon. Boka in resenärer i vårt bokningssystem REBUS Arrangör. Vi gör resor "från ax till limpa" och du kommer att få ett omväxlande och intressant arbete.
  • För arbetet krävs goda kunskaper om resmål i Sverige och Europa. Du kommer att ha kontakt och rapportera till flygbolag, hotell, restauranger, teatrar och utländska reseagenter.
Engelska
Det är viktigt att du är bra på att uttrycka dig på engelska i tal och skrift eftersom vi kommunicerar på engelska till många av våra leverantörer.
Svenska
Vi producerar resekataloger 2 gånger per år och det är därför viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
  • Du ska vara utåtriktad, serviceminded, van att jobba självständigt på ett ordnat och strukturerat sätt. Du har goda datakunskaper som Word och Excel och Powerpoint.
  • Layoutprogrammet InDesign är en merit eftersom vi använder det vid katalogproduktion, för annonsproduktion samt skylt- och mässmaterial.

Om företaget

Triangelresor arrangerar och säjer resor med inriktning på konst, kultur och natur. Våra resor går med flyg och buss till bl.a. Italien, England Sverige och Tyskland.

Exempel på resor: Amalfikusten med Capri, Engelska slott & trädgårdar, Lago Maggiore med Stresa, Konstresa till Skagen.
Vi sitter i butik- och kontorslokaler i centrala Stockholm på Sturegatan.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var