Reservdelsspecialist till Bernats Bil !

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Till vår uppdragsgivare Bernats Bil söker vi nu en Reservdelsspecialist med ett stort intresse för reservdelar och lager. Som Reservdelsspecialist ansvarar du för optimal lagerhållning och ordning på lagret. Du kommer ingå i reservdelsgruppen och rapportera till reservdelschefen.

Tjänsten är placerad i Länna.

I din roll som Reservdelsspecialist kommer du främst att ansvara över lager samt se till att mekanikerna har de reservdelar de behöver för att kunna utföra sitt arbete. Du är länken mellan lager och verkstaden. Vidare ingår det att packa upp leveranser med reservdelar, sortera in dem rätt samt ta fram reservdelar enligt arbetsordrar. Det är en administrativ tjänst.

Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du kommer från lager, fordonsbranschen, anläggningsbranschen eller maskinuthyrningsbranschen. Du har arbetat med likande arbetsuppgifter under några år. Vidare ser vi att du är serviceinriktad samt har ett teknikintresse.

Vi ser att du har en gymnasieutbildning inom fordon eller teknisk inriktning eller motsvarande.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är en lagspelare och har en god kommunikationsförmåga. Vi ser att även att personen är strukturerad i sitt arbete samt van vid siffror. Vi ser också att personen är noggrann och detaljfokuserad.

Vidare har du mycket goda kunskaper i svenskt tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Du rör dig obehindrat i Microsoft Office-paketet.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bernats Bil med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på "Lediga jobb". Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Louise Miliotis på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Huddinge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik

Ring Louise Miliotis, 08-120 50 422

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Bernats Bil har 80 anställda och har funnits i Stockholm sedan 1969. Företaget är auktoriserad serviceverkstad för Mercedes-Benz, Lancia, Chrysler, Dodge, Jeep, Fiat samt Alfa Romeo. Från 2016 även återförsäljare för Fiat Professional.