Researchers till Sigma IT Consulting

Sigma · HR & Personal · 3 dec

Om jobbet

Det här är en perfekt tjänst för dig som vill kombinera ditt intresse för informationssökning, människor och IT!

Till vårt kontor i Stockholm söker vi researchers till affärsområdet Consulting Services. Tjänsten är ny och du kommer att ansvara för hela search processen med fokus på rekrytering av IT konsulter. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra rekryterings- och kandidatansvariga och ges möjlighet att utveckla researcher rollen. Vi sitter i ljusa fina lokaler precis vid Stadion och med ca 10 minuters promenad från Östermalmstorg.

Din profil
Vi söker dig som har akademisk examen med inriktning mot beteendevetenskap och som har ett intresse för data/IT branschen. Du är nyexaminerad eller har något års erfarenhet från rekryterings- eller bemanningsbranschen. Det är meriterande om du har erfarenhet av research eller telefonförsäljning. I rollen ingår att:
  • Identifiera och söka upp lämpliga kandidater, främst via etablerade kanaler såsom LinkedIn m.m.
  • Kontakta kandidater via mail/telefon och presentera tjänsterna samt Sigma som arbetsgivare.
  • Boka in kandidater på intervju.
  • Publicera annonser i olika kanaler.
  • Ta referenser.
  • Sköta diverse övriga administrativa uppgifter kopplat till rekryteringsprocessen.
  • Medverka och marknadsföra Sigma på events och mässor.
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd med en förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Vi söker dig som har systemvana och som är van vid att använda sociala medier. Du har lätt för att etablera kontakt med nya människor och du trivs med att ha telefonen som arbetsredskap. Vi söker dig som är målfokuserad och som tycker om att driva dina egna processer. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär varför flytande engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet.

Vi erbjuder
Med grund i våra värdeord passion & execution tar du dig an utmaningen att driva utvecklingen både hos våra kunder och på Sigma för att skapa en bättre morgondag. I gengäld erbjuder vi dig ett utvecklande och stimulerande jobb där du får möjligheten att fördjupa och praktisera dina kunskaper och färdigheter i spännande och varierande uppdrag. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Om Sigma IT Consulting
Sigma IT Consulting ingår i Sigma koncernen som har över 2000 medarbetare i 11 länder. Sigma är ett familjeföretag och är idag Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag som ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson.
Sigma IT Consulting finns på ca 20 orter i Sverige och i ytterligare sex länder. Tillsammans är vi omkring 850 medarbetare. Genom våra olika specialistkompetenser inom IT och management effektiviserar och förnyar vi våra kunders affärsverksamhet. Sigma har bland annat ett stort engagemang i välgörenhetsorganisationen Star For Life, vilket vi är mycket stolta över.

Ansökan
Du är varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Ellinor Erixon för mer information, ellinor.erixon@sigma.se alt 0702-14 03 04. Vi söker ett antal personer. Intervjuer och rekryteringar kommer att ske löpande så ansök redan idag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
HR-administration
Kontakt

Ring Ellinor Erixon, 0702-14 03 04

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 dec

Om företaget


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var