Rekryteringskoordinator till en globalt ledande aktör i revision

Om jobbet

Är du nyfiken på människor och har lätt för att sammanfatta dina intryck. Har du tidigare erfarenhet från en koordinerande roll? Då kanske detta är helt rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget

Som rekryteringskoordinator kommer du ansvara för att utveckla affären genom att löpande searcha fram potentiella konsulter samt sköta dess rekrytering. Denna tjänst är helt rätt för dig som är redo för spännande utmaningar inom search och rekrytering.

Academic Work söker för kunds räkning en rekryteringskoordinator.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos vår kund. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
  • Searcha potentiella nya konsulter
  • Ge stöd i internrekrytering av nya konsulter
  • Stötta upp försäljningsavdelningen med exempelvis marknadsundersökningar
  • Biträda i enklare administrativa uppgifter
Vi söker dig som

Vi ser att du har:
  • En akademisk utbildning
  • Tidigare erfarenhet från koordinerande roller, gärna inom just HR eller rekrytering
Det är meriterande om du tidigare arbetat i konsult- eller bemanningsbranschen

Som person är du social och trivs med att bygga långsiktiga affärsmässiga relationer. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare. Din förmåga att prioritera är god såväl kortsiktigt som långsiktigt för att nå dina mål.
  • Start: 1:a november
  • Omfattning: 6 månader heltid med möjlighet till förlängning
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
HR & Personal
Publicerad

57 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Vår kund är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga egenskaper. Vid sidan av sina medarbetares engagemang och kompetens är det deras gemensamma värderingar som skapar framgång på marknaden.

Kunden är en ledande global aktör inom revision, skatt, transaktioner, rådgivning och redovisning. Deras över 200 000 medarbetare världen över förenas av gemensamma värderingar och en starkt vilja att leverera tjänster av högsta kvalitet. De sätter sina medarbetares utveckling i det främsta rummet och sätter tillsammans med sina medarbetare upp en individuell plan för utveckling.