Researcher/Rekryterare

Om jobbet

Är du en IT intresserad Researcher/Rekryterare? Vi på JobQuest utökar vårt rekryteringsteam.

För att lyckas i denna roll vill vi att du har en god förståelse för olika IT-roller. Rekryteringsadministration kommer att vara en del av dina dagliga uppgifter därav är det viktigt med intresse för administration. Tjänsten är heltid, tillsvidare med placering i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

Du kommer att välja ut lämpliga personer med rätt kompetens och kalla dem till en första intervju. Du kommer genomföra intervjuer och ringa referenser. Du kommer att koordinera kandidater till olika rekryteringar, matcha de till lämpliga uppdrag och följa upp. Du kommer även att bygga upp och underhålla kandidatregister samt skriva platsannonser.

Utbildning/erfarenhet

För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort eget driv, är noggrann och strukturerad samt van vid att hantera många rekryteringsprocesser samtidigt. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och är van vid att arbeta självständigt. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Förmåner

Den här rollen passar dig som vill skaffa dig bred erfarenhet och vill utvecklas till Rekryteringsansvarig/Konsultchef. Vid din sida har du personalansvarig som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas med din utveckling. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag samt tjänstepension.

Din ansökan

Välkommen med din ansök så snart som möjligt via vår CV databas på www.jobquest.se. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev

Vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post kirsi@jobquest.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

JobQuest är ett snabbt växande bemannings- och rekryteringsföretag med lång och bred branscherfarenhet. Vi vet att bredd skapar möjligheter, både för dig som kund och för dig som kandidat.

Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner, att aktivt och engagerat hjälpa till att länka samman människor både företagare och privatpersoner, genom att erbjuda smarta och attraktiva tjänster till konkurrenskraftiga priser. Just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande, Professionella och Handlingskraftiga i relation till kund och kandidat.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var