Researcher/ Rekryterare IT

boxhill · HR & Personal · 31 dec

Om jobbet

Cybercom är ett IT-konsultbolag vars kultur vilar på en professionell och innovativ miljö som utmärks av gemenskap och passionerad nyfikenhet. På Cybercom har alla en sak gemensamt, det genuina intresset av att göra det innovativa, det som är nytt och oväntat. Lösningar så oväntade men eftersökta att de vänder konkurrensen, ändrar spelplanen för aktörerna i den uppkopplade världen.

Vill du vara med en spännande resa tillsammans med detta nytänkande, innovativa och etablerade gäng?

Om rollen:

Rollen innebär att i nära samarbete med Cybercoms chefer jobba med rekrytering av duktiga IT-konsulter. Du kommer arbeta med search och headhunting och en stor del av arbetet innebär att ta kontakt och etablera relationer med potentiella kandidater. Internet är en del din arbetsplan och du tar effektivt kontakt med potentiella kandidater via moderna tekniker och telefon.

Här får du möjlighet att bygga upp en effektiv och innovativ sourcingstrategi för att proaktivt bygga upp en strukturerad databas av IT-talanger. Du driver självständigt ditt arbeta framåt med syfte att rekrytera duktiga medarbetare till verksamheten. Här blir du en viktig nyckel till Cybercoms tillväxtresa och du får definitivt möjlighet att utveckla din kompetens inom IT-rekrytering.

Cybercom sitter i nya fräscha lokaler mitt i centrala Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat något år med rekrytering inom IT. Du kanske har jobbat som junior rekryteringskonsult eller researcher och är nu sugen på nästa utmaningen.

Vi söker en person som är driven, framåt och målorienterad. Rollen är mycket utåtriktad och kommunikativ vilket kräver att du trivs med det och dessutom klanderfritt behärskar svenska och engelska.

Om Cybercom

Cybercom är ett av de ledande konsultbolagen i den uppkopplade världen och vi arbetar brett inom IoT, systemutveckling, webbutveckling, mobilapplikationsutveckling, testning, inbydda system, säkerhet, digitialization, cloudlösningar, drift och support samt advisory services. Vi driver projekt från ax till limpa, och kan leverera helhetslösningar där vi har enkelhet, användarvänlighet och säkerhet i fokus.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget