Resande serviceingenjör till spännande bolag inom energiteknik

Om jobbet

Är du nyutexaminerad civilingenjör och har ett stort intresse för miljö och energiteknik? Är resor och utmaningar något som triggar dig? Då kan tjänsten som serviceingenjör hos vår kund vara något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu efter en teknikintresserad och driven serviceingenjör till vår kund där man kommer att ingå i ett mycket kunnigt team. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra avancerad teknisk felsökning och analyser av produkterna ute hos kunderna. Som serviceingenjör kommer du att befinna dig på resande fot ca 50 % av arbetstiden då resor förekommer både i Sverige och internationellt. Du kommer att ha mycket kontakt både med kund och det interna utvecklings- och produktteamet.

Under en inledande period kommer du att gå parallellt med en mer erfaren kollega för att successivt få ta mer eget ansvar då tjänsten innefattar mycket självständigt arbete.

Din profil

För att passa in i rollen har du:
  • En civilingenjörsexamen inom Maskin, Elektronik, Teknisk Fysik eller Energi.
  • B-körkort.
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och skrift.
Meriterande:
MATLAB
Programmeringskunskap

För att passa in i rollen som serviceingenjör tror vi att du som söker drivs av att arbeta resultatorienterat, älskar utmaningar och tycker att det är kul att arbeta med service. Du har god förmåga att kommunicera och ser möjligheter, inte problem. Då tjänsten innefattar mycket resande ser vi att du som söker ser positivt på att resa i tjänsten. Det är också viktigt att du som söker har intresse för miljö och energimarknaden.

Villkor

Start: december eller efter överenskommelse.
Arbetstider: måndag-fredag men helgjobb kan förekomma.

Urval sker löpande, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet har löpt ut.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Gisela Engelbert, 0735168986

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget

Vår kund är ett spännande företag inom energiteknik som startade upp sin verksamhet 2011. De arbetar med en ny teknik som på ett kostnadseffektivt sätt producerar el från kall värme.
Mer information om vår kund kommer att ges vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.