Resande säljare

RF-System · Försäljning · 16 dec

Om jobbet

Vi lägger i en växel till med vår produkt; NOX Tiltrotator! Vi söker därför en resande säljare som även ska ha rollen som produktspecialist. För mer information se vår hemsida www.rf-system.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att marknadsföra och aktivt sälja Nox-Tiltrotator. Produkten finns i vårt sortiment idag och du kommer att marknadsföra och sälja produkten genom B2B sälj. Ditt geografiska arbetsområde är Jönköping och norrut med fokus på Stockholm och Göteborg. Du kommer att vara delaktig i hela säljprocessen - från nykundsbearbetning till eftermarknad. Däremellan är du vår produktspecialist, säljare av andra produkter i vårt sortiment samt bollplank och guide kring utrustning och tillval. Idag har vi ett etablerat samarbete med flera kända återförsäljare där du även kommer att vara delaktig i att öka merförsäljningen. Du kommer att delta i marknadsaktiviteter och mässor.
När det kommer till värdering och finansiering är det du som säljare som ansvarar för det.

Som säljare hos oss säljer du genom förtroende och via dina relationer. Du som säljare är ständigt tillgänglig för kunden och även internt.

Du rapporterar till VD och koncernchef.

Din bakgrund

Vi ser att du har en bakgrund inom teknik eller entreprenad och då gärna som säljare. Du är en tekniskt lagd person. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi framförallt söker dig som värdesätter ett arbete med eget ansvar och som tror på att det personliga mötet skapar bra försäljning. Du som person är strategisk, uthållig och lyhörd. Du gillar att resa och att möta kunder. Som säljare hos oss ser vi att du har ett tydligt affärsfokus och strukturerat arbetssätt. Vidare är du relationsskapande och kreativ med hög social kompetens och stort eget driv. Att du är målinriktad och har en känsla för service ser vi som en självklarhet.

Om du är den vi söker kan vi erbjuda ett spännande och stimulerande arbete inom ett framgångsrikt företag. Du har god datorvana och är van användare av Office-programmen. Du har även erfarenhet av ett större affärssystem.

Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Meriterande om du talar och skriver på tyska.

B-körkort är ett krav. Tjänstebil ingår.

Omfattning: Heltid. Resor, övernattningar och obekväma arbetstider förekommer frekvent.

Arbetsområde: Resande säljare i Mellansverige (Jönköping och norrut) med fokus på Stockholm och Göteborg. Huvudkontoret ligger i Vinslöv (Skåne).

Känner du dig lockad av att bli en del av vår framtid? Välkommen med din ansökan via Wikan Personals hemsida www.wikan.se Sista ansökningsdag är: 2016-12-16.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos RF System. Tillsättning sker under våren 2017.

Välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Wikan Personal. För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist, 044 590 65 12.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 5 orter i Sverige, omsätter ca 250 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Kontakt

Ring Sara Kvist, 044-590 65 12

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

RF-System AB startade 1978 i Vinslöv, Skåne. Sedan 2011 är företaget dotterbolag i Kinshofer-gruppen i den svenskägda koncernen Carl Bennet AB. RF-System utvecklar och marknadsför effektiva, mångsidiga redskap och produkter inom många kategorier som järnväg, kabel och linje, rivning och sortering, kranar och kranbilar samt mark- och byggentreprenad. Vår styrka är unika produkter med hög kvalitet, stort lager och extremt hög leveranssäkerhet. Vår strategi är att förse marknaden med utomordentligt väl utvecklade produkter för att öka effektiviteten och ännu viktigare lönsamheten för våra kunder. Våra kunders önskemål styr vårt arbetssätt och val av produkter. Vi utvecklar ständigt nya produkter och modeller. Vi arbetar efter mottot Dina behov är våra lösningar.