Renewals Manager med koll på läget och stort engagemang till attraktiva Episerver!

Om jobbet

Attraktiva Episerver erbjuder nu dig som vill arbeta i en kundnära roll med fokus på den europeiska marknaden en omväxlande och fartfylld roll som Renewals Manager. Vill du arbeta på ett globalt företag med stora framtidsplaner tillsammans med roliga kollegor och högt tempo men alltid med fokus på work-life balance? Då tycker vi att du ska söka rollen redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Episervers räkning en Renewals Manager till deras kontor i Stockholm.

Episerver är Sveriges ledande plattform för CMS. Företaget är svenskt i grunden men idag är man ett globalt bolag som finns representerat på olika platser i Europa samt även i USA. På kontoret på Regeringsgatan i Stockholm sitter ungefär 100 personer. I rollen som Renewals Manager kommer du att tillhöra ekonomiavdelningen som i dagsläget består av 7 personer och arbeta i nära samarbete med många olika team inom företaget. Du rapporterar till den svenska ekonomichefen samt till Renewals Director som sitter placerad i USA.

Rollen som Renewals Manager är ny och därför har du möjlighet att påverka utformningen i viss utsträckning. Episerver är ett roligt företag med högt tempo och höga krav, men där teamwork, gemenskap samt work life balance alltid är i fokus.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Episerver. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Rollen som Renewals Manager kommer garanterat aldrig kännas tråkig! Du kommer att arbeta med många olika kontaktytor; såväl med kunder över hela Europa som med kollegor internationellt på Episerver. Rollen är omväxlande då du dels kommer att arbeta direkt gentemot kunder, men även med administration och rapporter som rör renewals. Du kommer också att arbeta i mindre projekt kopplade till att samla nykundsinformation och föra in det i Episervers system.

Som Renewals Manager kommer du att ansvara för Renewals av licenser och uppdateringar av hostings och cloudtjänster gentemot företagets kunder på den Europeiska marknaden samt administrationen kring det. Du kommer också assistera i att göra forecasts och ta fram underlag och rapporter rörande området. Du har en viktig roll i att identifiera eventuella missnöjen i god tid och att fungera som en kontaktperson för att säkerställa kundnöjdhet och kundlönsamhet. I rollen ingår också att hela tiden ha ett nära samarbete med Account Managers kring eventuella nya affärsmöjligheter för Episerver.

Tjänsten passar dig som har arbetat ett par år och är trygg i din roll som relationsbyggare. Då tjänsten är ny finns stora möjligheter att vara med och påverka utformningen av den och eftersom Episerver är ett snabbväxande företag som det går väldigt bra för finns även stora utvecklingsmöjligheter inom företaget för rätt person.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet och som brinner för kundrelationer
 • Har 2 års erfarenhet från en roll där du arbetat aktivt med kundrelationer, försäljning eller order management
 • Flytande i både svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Van användare av Officepaketet och speciellt Excel
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med SalesForce sedan tidigare. Du kommer också ha en fördel av att ha arbetat i mjukvarubranschen tidigare eller om du har ett IT-intresse med dig.

Som person är du orädd och engagerad med en hög känsla för service och att hantera kundrelationer. Dina tidigare erfarenheter av att arbeta kundfokuserat har gett dig skinn på näsan och du kommunicerar på ett sätt som inger förtroende med en säljande personlighet. För att trivas i rollen krävs att du trivs med såväl sociala och utåtriktade arbetsuppgifter, som med administrativa moment såsom orderhantering och statistik. Du trivs med att hantera flera arbetsuppgifter parallellt men med hög känsla för ordning och struktur.

På Episerver förväntas alla medarbetare vara engagerade i företagets utveckling och framgång och därför behöver du vara en person som gillar att komma med nya idéer, vara kreativ och bidra med mycket energi och engagemang.

Övrig information
 • Start: Snarast med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast lön
 • Placering: Centralt i Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Malin Andersson, Rekryteringsadministratör 08-562 467 06
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentstockholmsouth@academicwork.se](mailto: recruitmentstockholmsouth@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Episerver Sveriges ledande plattform för CMS, marknadsföring och E-handel. I grunden är Episerver ett svenskt företag men idag finns man representerade på flera håll runt om i världen och styrs från USA. Episervers vision är att göra det enkelt för sina kunder att skapa effektiva, digitala upplevelser för sina kunder. På kontoret i Stockholm sitter omkring 100 personer.