Relevant karriär inom sälj?

SW · Försäljning · 25 dec

Om jobbet

Älskar du att prata med människor och är duktig på att skapa relationer samtidigt som du har ett härligt driv? Då är det här tjänsten för dig! Gillar du utöver det att ha roligt på jobbet, är en team människa och har lätt till ett skratt? Läs då vidare här nedan;

Vad erbjuder vi på SW dig;
Vi på SW är ett gäng glada och härliga personer som alla drivs av att nå våra mål. Vi säger inte bara att vi har kul på jobbet - utan vi har det också! Vi har en otroligt bra lagkänsla och alla ställer upp på varandra. Vi har en bra balans mellan privat och arbetsliv och vi jobbar hårt för att vara branschens bästa arbetsgivare, både internt och till våra konsulter.
Vi förväntar oss mycket av våra anställda och de förväntar sig mycket av oss. Arbetsplatsen präglas av högt tempo och en härlig energi. Det här är rätt väg för dig som vill gå vidare till en kundansvarig roll men först vill få en större förståelse för vår bransch och bygga egna relationer via telefon.

Du erbjuds en roll i ett företag på frammarsch tillhörande en koncern som är ledande inom sin nisch, och som har en målstyrd, social, hjärtlig och familjär kultur där man trivs och har roligt på jobbet. Det här är tjänsten för dig som vill få in en fot inom sälj och börja från grunden att skapa relationer som du under din utveckling här hos oss på SW går vidare till att bli kundansvarig.

Och vem vill inte jobba på SW som har 96% återkommande kunder? Det gör oss riktigt stolta!

Tjänstebeskrivning
I rollen som Säljassistent på SW söker vi dig som har lätt för att bygga relationer på telefon och snabbt skapar ett förtroende. Du jobbar tätt tillsammans med dina kollegor på SA men har även ett nära samarbete med övriga grupper här på SW, framförallt kundansvariga säljare. Du blir en viktig kugge i kontakten med våra kunder och det ställer stora krav på att din kommunikation och idérikedom är bra.

Du är ansvarig för dina egna kunder och bearbetning och införsäljning av våra tjänster via telefon till både befintliga - och potentiella kunder. Vi på SW ser gärna att våra anställda drivs av att nå mål och vill ta nästa steg i karriären hos oss.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som minst har en gymnasieutbildning, har lätt för att skapa relationer och har jobbat i någon form av servicejobb tidigare och jobbat i en liknande roll. Som person är du nyfiken, social och har ett stort eget driv och gillar att jobba mot uppsatta mål. Du gillar att sprida härlig energi omkring dig och gillar att jobba i ett team.

Viktig information
Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Emma Jonsson, 08-4075533
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!