Relationsskapande uppdragsansvarig till innovativa Apricon

Om jobbet

Har du eftergymnasial utbildning inom bygg och vill jobba som uppdragsansvarig gentemot Apricons kundprojekt, där du driver dina egna uppdrag? Har du tidigare erfarenhet av kundkontakt och vill fortsätta din karriär på ett spännande företag? Har du en god förmåga att knyta kontakter till nya människor samtidigt som du har ett intresse av informationsteknik? Då kommer du att trivas på Apricon! Här är det högt i tak och god stämning på jobbet, där du får mycket frihet under ansvar!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Apricons räkning en uppdragsansvarig. Företaget arbetar med att förenkla kunders projektarbete inom byggbranschen. Det görs med marknadens effektivaste verktyg inom molnbaserade projektnätverk för projektkoordination och dokumenthantering. Företaget går bra och söker just nu två nya medarbetare, en till Malmö och en till Stockholm.

I den här tjänsten i Stockholm blir du en del av ett tight team på fem andra personer som arbetar nära tillsammans för att uppnå goda resultat. Du kommer till en början att få en gedigen introduktion i Apricon och dess produkter, för att succesivt slussas in i olika projekt.

I rollen kommer du att arbeta tätt tillsammans med kundansvariga och kommer att ansvara för egna uppdrag. Det är framför allt mycket arbete i uppstart av uppdragen där du håller i utbildning och uppstartsmöte med de personer hos kunden som ska använda sig av Apricons produkter under byggen. När bygget sedan startar igång kommer du att finnas där som en supportfunktion till dina kunder ändå till dess att projektet är genomfört. Du arbetar även med att hålla en god kontakt med dina kunder samt arbetar proaktivt med att få in nya uppdrag. I tjänsten kommer du att vara ett stöd till allt från mindre lokala byggprojekt, till större komplexa utvecklingsprojekt med hundratals deltagare. Apricons tjänster används av ledande fastighetsbolag, entreprenörer, projektörer och projektledare.

Du kommer till största del att arbeta mot Stockholm men också övriga norra Sverige och Mälardalen. Du kommer både att arbeta på kontoret i Stockholm och sitta ute hos kund för att vara nära pågående projekt.

Tjänsten passar dig som trivs i ett mindre företag, där du arbetar med frihet under ansvar samt att du får vara med och påverka och driva dina egna projekt. Det finns en stor potential för deras produkter och därmed en stor möjlighet för dig att bygga upp din kundstock. Det är även viktigt att du har ett intresse av informationsteknik.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Apricons önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Apricon.

Arbetsuppgifter

Som uppdragsansvarig kommer du till exempel att:
 • Hålla i uppstartsmöten med nya kunder som ska använda sig av Apricons produkter
 • Hålla i utbildningar om hur produkterna fungerar
 • Vara rådgivande och ge support till kunderna till dess att projektet är slutfört
 • Hålla kontakt med befintliga kunder
Vi söker dig som
 • Är i början av din karriär och har 0-5 års erfarenhet efter din examen inom bygg, sälj, IT eller liknande.
 • Har eftergymnasial utbildning, gärna inom bygg
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med kundkontakt, till exempel arbetat inom en supportfunktion
 • Har flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Är intresserad av informationsteknik
Det är meriterande om du har arbetat inom byggbranschen sedan tidigare och har koll på hur processer och flöden inom byggbranschen fungerar.

Som person är du social och relationsskapande genom att du har lätt för att skapa goda kontakter till nya människor, men även att behålla goda relationer med befintliga kunder. Du har ett affärsmässigt tänk genom att du agerar lyhört för affärer och arbetar proaktivt med dina kunder. Du har ett strukturerat arbetssätt och är duktig på att organisera ditt arbete. För att lyckas i rollen bör du även vara självgående och lösningsfokuserad för att driva ditt arbete framåt samt att vara flexibel för att hitta lösningar tillsammans med kunder.
 • Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning
 • Arbetstider: Kontorstider med flex
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Tim Knutsson
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 jan

Om företaget

Apricon arbetar med att förenkla sina kunders projektarbete. Deras molnbaserade projektnätverk tillhör marknadens effektivaste verktyg för projektkommunikation och dokumenthantering.
Med deras långa erfarenhet från byggbranschen har de en särskild förståelse för byggbranschens processer. De är involverade i såväl små lokala byggprojekt som stora komplexa utvecklingsprojekt med hundratals deltagare. Deras tjänster används av ledande fastighetsbolag, entreprenörer, projektörer och projektledare i Sverige och utomlands.