Relationship Manager med fokus på headhunting till bolag inom ledarskapsutveckling

Om jobbet

Är du en serviceinriktad person med stort intresse för näringslivet och drivs av att prestera och ta ansvar i en dynamisk miljö? Vill du etablera nya kontakter och är en utåtriktad relationsbyggare? Vår kund Novare Leadership Academy söker efter en ny medarbetare till sitt framgångsrika säljteam. Rollen går ut på att headhunta potentiella kandidater till Novares & Veckans Affärers mentorprogram genom att fånga upp dennes utmaningar i samtalet. De har många bolag kopplade till sig och rollen är en fantastisk dörröppnare för dig som vill utvecklas mitt i näringslivets kärna. Sök tjänsten idag då den startar i början av januari.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Novare Leadership Academys räkning två stycken Relationships Managers. Denna person kommer att ingå i ett energifullt säljteam med fokus på att headhunta kandidater som skall få chansen att genomgå deras framgångsrika mentorprogram. Vår kund sitter i fantastiska lokaler centralt i Stockholm.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Novare Leadership Academys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. För rätt person finns det möjlighet till förlängning samt en chans att på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Relationship Manager kommer du arbeta med att headhunta och finna kandidater som har rätt ambitioner och driv för att kunna få en plats i Novares och Veckans Affärers mentorprogram. Du kommer på egen hand och med hjälp av rekommendationer få prospektera fram potentiella kandidater. I ett andra steg tar du kontakt med dessa kandidater på telefon för att berätta om programmet och fånga upp dennes utmaningar och prata om vilken typ av mentor som de kan få matchas med. Ni arbetar mot uppsatta mål på både företags-, team- och individnivå. Teamålen utformas utifrån vad just ni i teamet motiveras av och blir riktigt peppade av. De har en energifull och tempofylld miljö med öppna kontorslandskap för att kunna dela tips och framgångar tillsammans. Tillsammans med din Team Manager kommer du ha regelbundna avstämningar för att kunna följa och stötta dig under din resa.

Du kommer till exempel att:
  • Prospektera fram potentiella kandidater som vill utvecklas med en mentor.
  • Via telefon berätta om mentorprogrammet och avläsa kandidatens utmaningar
  • Skicka ut information via mail om mentorprogrammet och sedan följa upp med de potentiella kandidaterna.
  • För att lära känna verksamheten kommer du även att få följa med på program, nätverksträffar och möten.
Tjänsten passar dig som vill arbeta på en affärsfokuserad och nytänkande arbetsplats tillsammans med engagerade och glädjespridande kollegor.

Vi söker dig som
  • Har en universitets- eller YH-utbildning. Än mer fokus lägger vi vid engagemang i samband med studierna, såsom företagssamarbeten, eller sponsorskap inför olika projekt.
  • Vi ser att du har tidigare erfarenhet från näringslivet i minst 1-2 år. Din erfarenhet kan ha inhämtats från arbete i kundservice eller någon annan typ av säljande och rådgivande roll med fokus på relationsbyggande. Alternativt att du har drivit ett eget företag , vid sidan av studierna eller efter examen.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift
Det är meriterande om du har relevant erfarenhet eller ett intresse av rekrytering eller research.

Som person är du en energifylld tävlingsmänniska och en teamspelare som har ett genuint intresse för att lära känna nya människor och utveckla goda relationer. Du har en positiv inställning i alla situationer du tar dig ann och vid kontakt på telefon så kan man höra genom luren att du ler. Du har en servicekänsla av toppklass och vill ständigt utmana dig själv och du får gärna med dig dina kollegor på samma spår. Utöver detta har du ett stort affärsfokus och en förmåga för att se saker i ett större perspektiv.

Övrig information
  • Start: Början av januari, 2017. Vi kommer även att bjuda in till några introduktionsdagar för att ge dig rätt förutsättningar inför starten. Detta sätts i samråd beroende på ditt schema.
  • Omfattning: Heltid till och med den 30 juni. För rätt person finns det goda chanser till både förlängning och överrekrytering.
  • Placering: Blaiseholmsgatan 4B. Närmaste tunnelbanan är Kungsträdgården och det är även promenadavstånd till T-centralen.
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 feb

Om företaget

Novare Leadership Academy är ledande och utmanaren inom talangutveckling i Sverige och internationellt. Genom deras historiska bakgrund inom Investor och Wallenbergsfären samt del av Novaregruppen har de idag ett unikt och exklusivt nätverk för att skapa plattformar för erfarenhetsutbyte, ny inspiration och kunskap inom ledarskap och affärsutveckling. De är ett bolag i stark tillväxt och det är bara början på en spännande resa. De driver idag ca 25 nätverksprogram, såväl deras egna öppna program som skräddarsydda företagsinterna talangprogram. Novare Leadership Academys ledord i allt de gör, såväl internt som externt är att alltid vara; energigivare, professionella, nytänkare, affärfokus genuint engagemang samt doers.

Här kan ni även läsa mer om själva mentorprogrammet:
Mentorprogrammet