Rektorer och förskolechefer sökes!

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Inför kommande rekryteringar i Stockholmsområdet söker vi nu erfarna och kompetenta rektorer och förskolechefer som brinner för utbildning och utveckling! Vi vill knyta till oss Sveriges bästa skolledare för att kunna matcha er mot de uppdrag vi får in från våra kunder. Är du nyfiken på nya utmaningar? Tveka inte att höra av dig till oss så ses vi på en förutsättningslös intervju.

Vi sitter centralt i Stockholm på Klarabergsviadukten 63.

Din profil

Vi söker dig som har pedagogisk utbildning samt samt erfarenhet av skolledning i förskola/skola. Vi ser gärna att du har gått den statliga rektorsutbildningen eller har eller förutsättningar att bli antagen till statlig rektorsutbildning, Du är en drivande kraft i skolutveckling och har god kunskap om de styrdokument som är aktuella för den skolform du verkar inom.

Som person är du samarbetsorienterad, drivs av goda resultat och hög kvalitet och är både ansvarstagande, tydlig och lyhörd i din ledande roll. Du får gärna vara innovativ, nytänkande och utvecklingsinriktad. Som ledare får du tillsammans med din personal att känna engagemang och får alla att dra åt samma håll.

Vi kan erbjuda nya och spännande utmaningar i skolans värld. Meddela i din ansökan vilken typ av tjänst du är intresserad av så matchar vi dig mot rätt uppdrag.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Bodil Henrikson, tfn: 073-351 27 40 eller Fred Hussein, tfn: 073-351 27 27

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb
Varmt välkommen med din ansökan!

facebook.com/groups/rektorer
Jobbfakta
Kontakt

Ring Bodil Henrikson, 0733512740

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Clockwork Skolbemanning finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till vuxenutbildning. Vi bistår med bemanning och rekrytering av lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal. Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se