Rektor för Ängskolan 7-9 i Sundbybergs stad

Om jobbet

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här i Sundbybergs stad skolor får du möjlighet att göra skillnad i ditt uppdrag. Vi arbetar för att alla elever ska få bästa möjliga undervisning i alla ämnen i alla årskurser. Det finns ett av nämnden inrättat Kunskapscentrum som ska förstärka det systematiska kvalitetsarbetet i kommunen och på skolorna. Kunskapscentrums utgångspunkt är att kvalitetssäkra utvecklingssatsningar utifrån forskning och beprövad erfarenhet som initieras. Avsikten är att förbättra måluppfyllelsen för alla elever samt sprida goda metoder från olika skolor, allt för att öka likvärdigheten mellan skolorna.

Som rektor på Ängskolan 7-9 kommer du ha uppdraget att leda en grundskola årskurs 7-9. Det är en av stadens äldsta skolor med ca 400 elever och många av lärarna har arbetat länge på skolan. Rektors uppdrag är att ha ett fokus på elevernas kunskapsutveckling, trygghet och lust att lära. Som ansvarig chef har du också personal- och ekonomiansvar. Du ansvarar för att skolans arbete planeras och resultaten följs upp och utvärderas i förhållande till de nationella målen och kunskapskraven samt övriga områden som anges i Lgr 11 och i Sundbybergs stad.

Vi vill att du har en pedagogisk högskoleexamen eller annan relevant högskoleutbildning, har arbetat som rektor eller som ledare för i en större organisation och har goda ledaregenskaper. Du har en genomtänkt idé om hur du vill verka som rektor för grundskolan och vi lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är strategisk, ansvartagande och tydlig med ett medvetet mål och resultatorienterat förhållningssätt.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 6 november. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 nov

Om företaget