Rekryteringsspecialist / researcher till HR på Atlas Copco

Om jobbet

Till Atlas Copco's HR-avdelning i Stockholm söker vi nu en nytänkande rekryteringsspecialist / headhunter som vill utvecklas inom research

Du ges möjlighet att växa i din roll genom kontinuerlig stöttning och mentorskap från erfarna kollegor inom området. Detta är en möjlighet att bli en expert inom search, headhunting och employer branding hos en varierande målgrupp av både generalister och specialister inom tech, IT, management och ekonomi. Läs mer och sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett spännande och utvecklande uppdrag på ett av Sveriges största bolag. I rollen kommer du få arbeta med en bredd av roller och få kontinuerligt stöd och kompetensutveckling av kunniga medarbetare på TNG samt specialistbolagen: TNG Tech, TNG IT Digital, Invici och Signpost. Vill du utvecklas till en av Sveriges vassaste experter inom research? Då är detta rollen för dig!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som researcher på Atlas Copco får du en central roll i att utveckla HR-avdelningens framtida rekryteringsprocess. Du kommer att:
  • Tillsammans med HR-business partners och linjechefer kartlägga rekryteringsbehov
  • Upprätta processer och systematik för HR-avdelningen strategiskt och operativt ska arbeta med search framöver
  • Identifiera och bygga upp en pipeline av framtida potentiella kandidater till olika roller inom bolaget samt stärka Atlas Copos arbetsgivarvarumärke
  • Aktivt searcha kandidater i databaser, communitys och sociala medier samt upprätta kontakt via mail/telefon
  • Proaktivt intervjua, skapa nätverk och etablera långsiktiga relationer med potentiella kandidater
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer att jobba på Atlas Copco´s huvudkontor i Stockholm. Du blir en del av ett kompetent HR-team bestående av 6 personer. Anställningen är på heltid med start omgående och förväntas pågå i 12 månader med god möjlighet till förlängning eller överrekrytering.

VEM ÄR DU?

Eftersom rollen är ny och till stor del självständig ser vi att du som söker är initiativtagande, innovativ och flexibel. Vidare ser vi också att du:
  • Har en akademisk examen inom beteendevetenskap, humaniora eller samhällsvetenskap
  • Du bör ha minst 1 års erfarenhet av rekrytering eller search samt jobbat med bolean-sökningar i databaser och sociala medier
  • Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska därför att du dagligen kommer att ha kontakt med kollegor och kandidater med olika bakgrunder
  • Du bör ha generellt god datavana och erfarenhet av affärssystem och MS Office
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Marcus Grahn, 076 883 04 60

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.