Rekryteringskonsult sökes till Badenoch & Clark Stockholm

Om jobbet

Vi söker en rekryteringskonsult som ser igenom oss.

Fundera över situationen; vi ska rekrytera dig som kan göra vårt jobb. Som vet vad vi är ute efter, som kan förutse varje fråga, som vet vilka slag man ska ducka och hur högt man måste hoppa. Egentligen skulle du kunna rekrytera dig själv.

Eftersom du i egenskap av din kompetens vet vad vi söker så vill vi berätta vad du söker hos oss: Du söker initiativrika människor med positiv attityd och förmåga att tänka själva. Skarpa, begåvade kollegor som vet värdet av att jobba hårt för att nå sina mål, fostra relationer med kunder och kandidater i rekryterings- eller konsultuppdrag. Men också av att stanna upp, reflektera, byta ett ord, en historia och ett skratt eller tre.

Du vill jobba med stimulerande människomänniskor som förstår värdet av laget framför jaget, som vet att friskvård, ibland på jobbet, gör dig bättre på jobbet. Olika personligheter som är tillräckligt lika, som förenas kring värderingar sunda och vassa nog för att göra oss till en av Sveriges mest uppskattade arbetsplatser.

Vi som jobbar här har olika bakgrund, det kan vara beteendevetare, ekonom eller ingenjör. Det är dock inte det viktigaste. Det som förenar oss är nöjet av att göra affärer, vara en strategisk partner till våra kunder och bidra till deras framgång. Om vi är lite bättre på sociala medier och kan marknadsföra vårt eget varumärke som rekryterare, är det ett plus!

Badenoch & Clark hette tidigare Adecco Rekrytering. Namn- och varumärkesbytet är en del av vår strategi att renodla expertis inom rekrytering, behovsanalys, attrahera kandidater samt högkvalitativa bedömningar och precisa urval. Vi är fortfarande del av Adecco Group, dock. Fast allt det här vet du ju redan om du har sett igenom oss. Vad du gör nu är upp till dig. Vi vet vad vi skulle ha gjort om vi var du.

Välkommen med din ansökan senast den 20 oktober via badenochandclark.se där du även finner mer information. Frågor om tjänsten besvaras av Robert Samuelsson på tel 08-598 980 75.

Badenoch & Clark finns representerade på 14 orter i Sverige och är drygt 50 medarbetare. Vi har verksamhet i 13 länder och har hjälpt kunder och kandidater sedan 1980 och erbjuder rekryteringstjänster till befattningar på top management, chefer och specialister till såväl privat som offentlig sektor. Vi ingår i Adecco Group, ett Fortune 500-bolag. Världens ledande leverantör av HR-tjänster med 31.500 anställda i över 60 länder.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Ring Johanna Andersson, 011-19 18 38

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget