Rekryteringskonsult

Om jobbet

Talent Recruitment växer och vi behöver förstärka vårt team. Vi är specialiserade på rekrytering och konsultplaceringar inom området ekonomi och fokuserar på de operationella tjänsterna inom en ekonomiavdelning. Vi tillsätter ekonomiassistenter, redovisningsekonomer och controllers.

En typisk dag på Talent Recruitment är mycket dynamisk där du bland annat kommer arbeta med försäljning, kundmöten, kandidatsökning, intervjuer och administration. Du kommer ansvara för och hantera flera rekryteringsprocesser samtidigt vilket ställer krav på ordning och struktur.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning och som drivs av att göra affärer. Som person är du social, kommunikativ och nätverkande. Du gillar detektivarbete och är van att hantera olika typer av personer. I rollen som rekryteringskonsult kommer du ha daglig kontakt med beslutsfattare och det är av yttersta vikt att du är prestigelös och ansvarsfull. Vidare så är du målinriktad och mycket van att arbeta mot tydliga mål. Har du erfarenhet av rekrytering sedan tidigare så är det mycket meriterande.
  • Tidigare erfarenhet av försäljning med goda resultat
  • Social och kommunikativ
  • Tycker om att knyta kontakter med olika sorters människor
Vi erbjuder en positiv, ärlig och uppmuntrande arbetskultur som gör att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Hos oss finns inte mitt eller ditt utan vi jobbar tillsammans som en enhet. Vi har alla hög energi och brinner för att överträffa förväntningarna hos både våra kunder och våra kandidater. För att trivas hos oss behöver man ha professionell som ledord.
Utöver det erbjuder vi bland de bästa ekonomiska villkoren och förmånerna i vår bransch.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget