Rekryteringsgruppen söker en medarbetare till ett välkänt varuhuslogistikcenter i centrala Stockholm

Om jobbet

Rekryteringsgruppen söker för kunds räkning en självgående, flexibel och serviceinriktad medarbetare för direktrekrytering till deras Logistikcenter.

Vi söker dig som brinner för att ge god service och drivs av mötet med människor. Du som person är positiv, har god samarbetsförmåga, är stresstålig och har viljan att göra det där lilla extra för kunden.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på varuhusets logistikcenter kommer du att fungera som representant för varuhusets interna och externa kunder. Din uppgift blir att alltid ge kunderna exceptionellt bemötande och leverera service utöver förväntan. Arbetsuppgifterna är mycket varierande. Logistikcentrets funktion innefattar varumottagning, bud & paket, shipping, samshipping och att besvara allmänna kundfrågor. Även försäljning av blanketter, hantering av logistikfrågor gentemot kund, att svara på kundmail och liknande ingår i arbetsuppgifterna.

Egenskaper

Vi uppskattar personliga egenskaper som social kompetens och god samarbetsförmåga. Som person är du driven och noggrann i ditt arbete. Du är även utåtriktad och har ett gott bemötande gentemot kunder och dina medarbetare.

Att du är flexibel och har rätt inställning till att jobba ser vi som en självklarhet och du kan givetvis lämna goda referenser.

Kompetens och kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom varumottagning, lagerarbete, butik eller bud och paket samt har gedigen erfarenhet av att arbeta med service. Självklart måste du behärska både det svenska och engelska språket i tal och skrift då varuhuset präglas av en internationell och mångkulturell miljö.

Tillträde: start omgående

Anställning: Visstidsanställning på 100% t.o.m 15 januari, med eventuell möjlighet till förlängning.

Arbetstid: Schemalagda arbetstider

Lön: Fast lön enligt avtal

Ansök redan idag! Intervjuer sker löpande.

Om du uppfyller ovanstående kriterier, kontakta oss genom att maila din ansökan till ramona@rekryteringsgruppen.com eller ansök via ansökningslänken.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: logistikcenter, service, godsmotagning, paketsorterare, lagerarbetare, utlämning, inleverans, varumottagare, logistikmedarbetare,

Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom fyra olika affärsområden, transport, lager & industri, kontor samt bygg & anläggning. Våra kontor är belägna i Stockholm och Malmö. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.

Rekryteringsgruppen har kollektivavtal sedan 2004 och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.

Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com