Rekryteringsassistent till projekt på ledande IT-tjänsteföretag!

Om jobbet

Det här är chansen för dig som är mellan uppdrag och vill jobba i ett rekryteringsprojekt på ett av nordens största IT-företag! Läs mer om tjänsten nedan:

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en rekryteringsassistent på heltid till projekt under december månad på vår kunds kontor i Solna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund under det här projektet som kommer att vara under december. Vid ett väl fungerande samarbete kan det finnas möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som rekryteringsassistent kommer du stötta befintlig personal med det interna rekryteringsarbetet.

Du kommer till exempel att:
 • Selektera CV:n
 • Telefonavstämningar
 • Boka in på interna intervjuer
 • Referenstagning
 • Skriva avtalsmallar för traineeprogram
Tjänsten passar dig som har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare, antingen på deltid vid sidan av studierna eller på heltid. Du kommer att få värdefull och meriterande erfarenhet från rekrytering av IT-profiler från ett etablerat och nordiskt ledande företag inom IT-branschen.

Vi söker dig som
 • Har studerat eller är studerande inom HR-, Rekrytering- eller personalvetarprogrammet eller motsvarande
 • Har erfarenhet av att arbeta med rekryteringsarbete tidigare, såsom CV-screening, telefonavstämningar, referenstagning
 • Har mycket god förståelse för det svenska språket i såväl tal som skrift
Det är meriterande för tjänsten om du har jobbat med rekrytering av IT-tjänster tidigare.

Som person är du initiativtagande och självgående. Du gillar att ansvara för ditt eget arbete och driva dina processer framåt. Du har en god kommunikativ och uppskattar att ha mycket kontakt med olika typer av människor. Vidare är du flexibel och ser positivt på

Övrig information
 • Start: Måndag 5/12 eller omgående
 • Omfattning: Heltid, december ev. förlängning
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.