Rekryteringsassistent till KS!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har arbetslivserfarenhet inom rekrytering och nu intresserad av att vare en del av Karolinska Universitetssjukhusets förändringsresa? Då är tjänsten som rekryteringsassistent rollen för dig!

Om tjänsten
Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus. Tillsammans med Karolinska Institutet utgör sjukhuset ett medicinskt centrum med högt internationellt anseende.
I rollen som rekryteringsassistent kommer du att ingå i ett rekryteringsteam. Tillsammans med en projektledare och övriga kollegor i projektet kommer du ansvara för all administration innan, under och efter rekryteringsprosseserna. Tempot är stundtals högt och det är viktigt att det administrativa arbetet fungerar felfritt.

Du kommer att hantera uppgifter som:
  • Mail- och telefonkontakter med sökande kandidater
  • Ansökningshandlingar
  • Tidsbokningar av intervjuer
  • Frågeställningar om processen och projektet
  • Kontakt med rekryterande chefer, HR och fackliga representanter
Om dig
För att trivas och göra ett bra jobb ser vi att du som söker har erfarenhet av rekryteringsadministration och är insatt i vad arbetet innebär. Vi ser att du som söker tjänsten har dokumenterad erfarenhet från rekrytering samt högskoleutbildning inom området personalvetare eller liknande. Projektet kommer att innebära mycket administration därför ser vi att din spetskompetens ligger inom detta område. För detta projekt använder sig Karolinska av rekryteringsverktygen ReachMee, besitter du kunskap inom detta är det meriterande för tjänsten.
Som person har du god känsla för service och bemötande, är noggrann, organiserad, flexibel och stresstålig. Då du kommer att ingå i ett team med andra är det viktigt att du kan samarbeta och bidrar till att gruppen når sina mål.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som rekryteringsassistent är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående och förväntas pågå fram till sommaren 2017. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annelie Sandberg 08-598 981 96

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.