Rekryteringsansvarig till Adecco Stockholm

Om jobbet

Är du en driven person som brinner för sociala kontakter och trivs i en säljfokuserad miljö? Vill du bli en del av en arbetsplats där fokus ligger på resultat, glädje och laganda? Då har vi arbetet för dig!

Om tjänsten
Som rekryteringsansvarig kommer du att ansvara för rekryteringsprocesser av uthyrda konsulter i Stockholm, Södertälje och Uppsala. Du är ansvarig för hela rekryteringsprocessen med kravprofilstagning hos kund, annonsering, testadministration, urval av kandidater, djupintervjuer, referenstagning, personbedömning samt löpande kontakt med kund och kandidat. I rollen ingår att vara aktiv i sociala nätverk samt närvara vid rekryteringsträffar och arbetsmarknadsdagar i samarbete med bland annat Arbetsförmedlingen, universitet och högskolor. Du har din huvudsakliga placering i på Adeccos huvudkontor i centrala Stockholm men resor i regionen kommer att förekomma.

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som präglas av öppenhet och hög teamkänsla, där vikten av att hjälpa varandra för att nå våra mål väger tyngre än den individuella prestationen. På Adeccos huvudkontor i Stockholm arbetar vi i ett öppet kontorslandskap och i en tempofylld miljö. För oss är teamets utveckling högt prioriterat och vi jobbar därför med ständiga förbättringar och kompetensutveckling av våra medarbetare.

Om dig
Ditt stora inre driv, viljan att lyckas och att ta egna initiativ kommer att vara nyckeln till framgång i jobbet. Är du social, prestigelös, flexibel och har en förmåga att hitta kreativa lösningar, kommer du att trivas utmärkt i din nya roll.

Som rekryteringsansvarig är det viktigt att du trivs med att arbeta i högt tempo och är flexibel då du kommer att jobba parallellt med flera processer samtidigt inom olika tjänsteområden. Du gillar administration, du är van vid att ta snabba beslut och duktig på struktur och prioriteringar. Vi värdesätter samarbete och söker dig som är prestigelöst inställd till arbetsuppgifter och inte har några problem med att hugga tag där det behövs. Du som är serviceinriktad och har förmåga att se kunders och kandidaters bästa, har hittat rätt.

Du som tidigare har arbetat med rekrytering/personbedömning kommer snabbt in i din nya roll samtidigt som du utvecklas och tar nya kliv. En högskoleutbildning från personalvetarprogrammet eller motsvarande är meriterande. Har du erfarenhet från ett annat bemanningsföretag ökar dina chanser att lyckas i rollen, det här är ett jobb för dig som gillar högt tempo och den frihet under ansvar som branschen erbjuder!

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten är tillsvidare med start omgående. Du kommer bli anställd i Adecco HR. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss uppskattas du för din kompetens som gör skillnad! Vi ser till våra medarbetares personliga utveckling och du kommer därför löpande medverka i utbildningar som berör arbetet och den bransch vi arbetar i. Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Vi vill att du ska må bra och satsar således på aktiviteter som bidrar till god hälsa och arbetsglädje. Vi erbjuder dig bland annat friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort samt en betald träningstimme i veckan.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att få inbjudan till videointervju som du ombeds genomföra så snart som möjligt. De som går vidare får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Chef för Rekryteringscentret Hedvig Skarrie på hedvig.skarrie@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Ring Hedvig Skarrie, 08-59898079

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.