Rekryterare till Wise Professionals

Om jobbet

Wise Professionals bygger just nu Sveriges bästa rekryteringsbyrå! Vi satsar stort inom vårt affärsområde HR och idag har vi många rekryterare som är ute på konsultuppdrag hos kunder med starka och välkända varumärken. Då efterfrågan ökar så vill vi nu stärka upp vår konsultverksamhet med fler duktiga rekryterare och kroka arm med dig som vill vara med på vår tillväxtresa. Vi bygger upp och är på väg att skapa ett exklusivt nätverk där det kommer att finnas möjlighet att utvecklas och skapa nätverk med andra rekryterare men framför allt få chansen att arbeta på spännande konsultuppdrag hos våra selektivt utvalda kunder.

I en roll som rekryterare kommer du exempelvis att få arbeta med:
  • Employer branding och attraktion
  • Kandidatupplevelsen genom hela rekryteringsprocessen
  • Kravprofil, annonsering, search och urval
  • Telefonavstämning och personliga intervjuer
  • Potential- och personlighetstester
På Wise Professionals arbetar vi med personliga möten och relationer, där hjärta och värme är lika viktigt som affärsmässighet och resultat. För oss är passion och kvalitet viktiga ledstjärnor som genomsyrar allt vi gör. Vill du också vara delaktig i vår fortsatta resa ser jag fram emot att höra från dig. Tillsammans skapar vi tillväxt!

Din bakgrund

Detta är en öppen annons för dig som är sugen på en roll som rekryterare i något av våra kommande konsultuppdrag, tar du steget via oss är vi säkra på att det kommer bidra till din fortsatta karriär. Våra uppdrag inom rekrytering varierar i kompetens. Därför söker vi både dig som endast har arbetat i ett par år, kanske som kandidatansvarig/rekryteringsassistent/researcher, eller du som har en lång och gedigen erfarenhet av att arbeta som rekryteringskonsult/internrekryterare/headhunter. Du får gärna lyfta fram vilka rekryteringssystem du har erfarenhet av samt vilka eventuella testverktyg som du är certifierad i.

Som person är du givetvis driven, självgående, ansvarstagande och kvalitetsmedveten men framförallt värdesätter du möjligheten att verkligen göra skillnad i ditt jobb. Eftersom du kommer att arbeta på uppdrag ute hos våra kunder behöver du trivas med nya utmaningar där du får glänsa med din konsultmässighet.

I konsultvärlden går processerna oftast snabbt och eftersom uppdragen tillsätts med kort varsel är det fördelaktigt om du inte har en alltför lång uppsägningstid att ta hänsyn till. I dessa lägen är ett av våra rekryteringsuppdrag ofta en bättre matchning.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Nästa steg

Om du tycker att det låter spännande får du gärna ansöka direkt via annonsen. Vi har redan idag aktuella förfrågningar och går igenom ansökningarna löpande så vänta inte med din ansökan! Har du några funderingar är det bara att slänga iväg ett mail till mig på martina.kolga@wise.se så svarar jag så snart jag kan.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget