Rekryterare till stort energibolag i Stockholm!

Om jobbet

Intresserad av nytt jobb som rekryterare? Drivs du av stort ansvar och gillar att jobba med HR och rekrytering? Sök här!

I rollen som rekryterare kommer du att få möjligheten att ansvara över hela rekryteringsprocesser, från uppstart till avslut. Förutom att ansvara för rekrytering kommer du även ha ett gemensamt ansvar över medarbetar- och personalfrågor samt vara en kontaktperson när det gäller andra strategiska frågor inom HR.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här kommer du få möjlighet att vara en del av en bred och satsande rekryteringsavdelning på ett stort svenskt energibolag, med mycket ansvar över HR och rekrytering. Då du kommer att vara konsult hos oss på TNG kommer du få ta del av bra förmåner.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som rekryterare hos vår kund kommer du ansvara för hela rekryteringsprocessen, från uppstart till att avtal skrivs.

I ditt ansvarsområde ingår att:
  • Starta upp rekryteringsprocesser (tekniker, ingenjörer men även chefer och administrativ personal)
  • Annonser
  • Screena urval
  • Hålla intervjuer med rekryterande chef
  • Ta referenser
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du kommer vara en del av ett rekryteringsteam på totalt 25 personer. Kontoret ligger i Solna strax utanför Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag som kommer att starta omgående och pågå till och med sista mars, med goda möjligheter till förlängning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning, gärna inom HR, PAO eller ekonomi. Du har minst 1-2 års erfarenhet av att arbeta med rekrytering, där du haft mycket eget ansvar över processen. För att lyckas i denna roll som rekryterare ser vi att du är driven, självständig och har ett flexibelt sätt att ta dig an dina arbetsuppgifter.

Då du kommer att ha visst utvecklingsansvar över andra medarbetare ser vi att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Eftersom vår kund verkar internationellt ser vi också att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ansök snarast då intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Kontakt

Ring Hendrik Christiansson, 070-9378702

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.