Rekryterare till Storbank!

Om jobbet

Har du ett stort intresse för rekrytering och gärna vill jobba i projektform? Sök då denna spännande tjänst som Rekryterare till Storbank där du får arbeta med många roller parallellt och stötta cheferna med rekrytering inför sommarens talangprogram!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Rekryterare till Storbank.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos våd kund.

Arbetsuppgifter

Som Rekryterare kommer du arbeta med att driva rekryteringen för ett av företagets trainee-program bestående av 20-25 olika tjänster. Du kommer att ansvara för rekryteringsprocessens alla delar och ansvara för koordinering mellan rekryterande chefer och HR-avdelningen.

Du kommer till exempel att:
  • Jobba med urval och selektering
  • Telefonintervjuer och intervjuer
  • Referenstagningar
Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med rekrytering och som gärna vill jobba i ett större rekryteringsprojekt.

Vi söker dig som

Har en eftergymnasial utbildning inom Personal- och arbetslivsprogrammet eller motsvarande utbildning. Du har minst ett års erfarenhet av rekryteringsarbete sedan tidigare. Vidare har du goda kunskaper i svenska i tal och skrift då all kommunikation sker med hjälp av språket.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med rekrytering på en storbank sedan tidigare men detta är inte ett krav.

Som person är du ansvarstagande, lyhörd och tycker om att arbeta med olika processer parallellt. Du är kommunikativ, lösningsorienterad och relationsskapande då du kommer att möta och samtal med personer inom olika avdelningar på organisationen.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, tom mars 2017
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.