Rekryterare till internationellt bolag!

Om jobbet

Har du tidigare erfarenhet av rekryteringsarbete och vill vidareutvecklas i en roll där du får driva större rekryteringsprocesser i ett team besående av tre personer? I rollen som rekryterare kommer du att fungera som ett konsultativt och administrativt stöd till chefer i rekryteringsfrågor kopplat till samtliga affärsområden på företaget! Är du den vi söker?

Information om uppdraget

Academic Work söker för Veolias räkning en Rekryterare med tidigare erfarenhet av rekryteringsarbete.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Veolias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Veolia. Veolias intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Rekryterare kommer du arbeta med att rekrytera profiler inom alla Veolias affärsområden och till alla nivåer i organisationen. Du kommer exempelvis att rekrytera drift- och fastighetstekniker, Ekonomer, Affärsområdeschefer och Projektledare. Vidare kommer du utöver ditt operativa rekryteringsarbete även arbeta med att utveckla strategier inom rekrytering och rekryteringsprocessen på Veolia.

Du kommer till exempel att:
  • Ta fram kravprofiler och skriva annonser
  • Urval och Sourcing
  • Utföra intervjuer och personlighetstester
  • Skriva anställningsavtal
Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av rekryteringsarbete, gillar högt arbetstempo och som vill vidareutvecklas i en bred roll där du kommer att få mycket eget ansvar.

Vi söker dig som

Har en eftergymnasial utbildning inom Personal- och arbetslivsprogrammet eller motsvarande utbildning. Du har minst ett års erfarenhet av rekryteringsarbete sedan tidigare. Vidare har du goda kunskaper i svenska i tal och skrift då all kommunikation sker med hjälp av språket.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med rekrytering i en liknande bransch sedan tidigare samt certifiering inom något testverktyg.

Som person är du en relationsbyggare som har lätt för att knyta professionella kontakter med nya människor. Vidare trivs du bra med att arbeta självständigt med mycket eget ansvar att själv driva på processer framåt. Eftersom det stundtals kan vara högt arbetstempo har du en god förmåga att prioritera och strukturera upp ditt arbete. Vi ser även att du är flexibel då ärenden lätt kan ändras från en dag till en annan.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, med goda möjligheter till överrekrytering
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.