Rekryterare/Talent Manager

RGP · HR & Personal · 26 dec

Om jobbet

Är du en skarp rekryterare som ville bredda dig mot Talent Management? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig. Vårt Talent Management-team är en helt affärskritisk brygga mellan våra kunders behov och utmaningar och de lösningar vi kan erbjuda via våra kompetenta konsulter. Nu behöver vi expandera teamet med en duktig rekryterare med passion för Talent Management.

Rollen som Talent Manager är bred och omfattar bland annat rekrytering, matchning och konsultutveckling. Som Talent Management-team ansvarar vi för att identifiera de bästa egenkonsulterna på den nordiska marknaden och kvalificera dem genom RGPs rekryteringsprocess. Vi har ett nära samarbete med RGPs säljteam, och våra duktiga konsulter, för att sätta ihop rätt lösning för de projekt eller uppdrag som våra kunder behöver hjälp med. Vi ansvarar också för att erbjuda våra konsulter ett kvalificerat Facilitated Network för professionell utveckling och social interaktion, t.ex. genom utbildning och events. Vår vision är att RGP ska vara den bästa partnern för egenkonsulter på den nordiska marknaden.

Den person vi söker för denna roll ska ha en bakgrund inom rekrytering
(minst 3 år) och ett starkt intresse i Talent Management och Employer Branding.
En bakgrund från konsultbolag är meriterande. RGP erbjuder konsultlösningar inom Accounting & Finance, Information Management, Supply Chain och HR. Vi ser helst att du har en god förståelse för åtminstone ett av dessa kompetensområden.

Som person är vi säkra på att du är kommunikativ och har en stor social kompetens. Rollen innehåller både snabba leveransinsatser under hög press och mer långsiktiga utvecklingsprojekt och vi utgår från att du kan hantera båda dessa aspekter och har förmåga att prioritera mellan dem. I relationen mot vår säljavdelning har rollen en tydlig Business Partner-funktion och ett starkt affärsperspektiv är centralt för allt vi gör på RGP.

Vårt nordiska Talent Mangement-team består av tre kollegor i Stockholm och en kollega i Oslo. Denna roll kommer att vara baserad på vårt kontor i centrala Stockholm.

Låter denna tjänst intressant vill gärna träffa dig så snart som möjligt för att få veta mer om dig och din bakgrund. Skicka ditt CV till se.recruitment@rgp.com eller kontakta Charlott Laurell på 0723-530 254 vid frågor om tjänsten. Urval, intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

43 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

RGP är ett internationellt konsultföretag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom Finance & Accounting, Human Capital, Information Management och Supply Chain. Vi hjälper våra kunder att genomföra förändringar som är avgörande för deras verksamheter. Våra viktigaste värderingsord är professionalism, ägarskap, talang, integritet, entusiasm och lojalitet. RGP har cirka 3 300 konsulter fördelade på 68 kontor världen över och långa relationer med flera av världens ledande bolag inklusive mer än hälften av Fortune 500.

För mer information om oss, besök vår hemsida
www.rgp.com/europe