Rekryterare sökes till Staffing

Om jobbet

Staffing är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som startades 2012. Staffing är en effektiv och modern rekryteringspartner med genuint intresse för människor och deras karriär. Vi är agent, rådgivare och partner vid anställning av chefer och specialister. För oss är rekrytering ett hantverk som kräver erfarenhet och kvalitetssäkrade metoder utförda av specialister för att lyckas.

Vilka är vi?
Vi är det personliga rekryteringsbolaget med hjärta och nära till skratt.
Vi erbjuder våra kunder anpassade rekryterings- och interimslösningar. Våra kunder är namnkunniga större och medelstora företag, ett antal kommuner och statliga organisationer. Vi har kontor i fina lokaler mitt i City ett stenkast från Hötorget.

Staffing är en snabbväxande organisation och vi behöver nu förstärka vårt team med en eller flera nya medarbetare.

Vem är du?
Vi söker dig som;
  • Har god erfarenhet av rekrytering och search/headhunting
  • Gärna har arbetat som konsultchef i bemanningsbranschen.
  • Har en examen inom PAO, annat beteendevetenskapligt program eller har annan relevant utbildning.
  • Talar och skriver flytande Svenska och Engelska
Extra plus om du tidigare har rekryterat mot kommunal/offentlig sektor då vi deltar i många upphandlingar och/eller har rekryterat nischat inom någon specifik bransch/yrkeskategori. Även erfarenhet av chefstillsättningar är starkt meriterande.

Personlighetsmässigt måste du vara mycket självständig då du kommer att driva dina egna rekryteringsprojekt från ax till limpa med totalansvar gentemot kund. Det innebär att du är van att arbeta strukturerat, metodiskt och målmedvetet. Det är viktigt att du har känsla för kvalité och en förmåga att utveckla långsiktiga relationer med kunder och konsulter.

Tjänsten ställer även höga krav på kommunikativ förmåga samt att du har lätt för att etablera kontakter och nätverka. Ett upparbetat kontaktnät kommer att göra din startsträcka hos oss mycket kortare.

Tjänsten
Denna tjänst är en fantastisk möjlighet för dig som vill utveckla dina talanger i en organisation med höga ambitioner och snabb tillväxt.

Avser heltidsuppdrag. Vi har kollektivavtal med Unionen och friskvårdsbidrag som förmån.

Ansökan
Tillträde är omgående/enligt överenskommelse. Sänd in din CV samt personligt brev som beskriver vem du är och varför du vill arbeta hos oss via länken nedan. Hör gärna av dig till ingrid.sahlberg@staffing.se vid frågor.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget