Rekryterare med Cut-e till BSH

Om jobbet

Till vår kund BSH Home Appliances AB söker vi en rekryterare med certifiering i testverktyget Cut-e. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid under tre månader med start omgående. BSH sitter i fina lokaler i Solna, Stockholm.

Ditt uppdrag

BSH Home Appliances AB är ett branschledande säljbolag i vitvarubranschen. I rollen som rekryterare kommer du att arbeta med hela rekryteringsprocessen. Du utför tester och ger teståterkoppling utifrån testverktyget Cut-e . Du kommer att rekrytera brett, både tekniker, kundtjänstmedarbetare, ekonomer och inom sälj. Som rekryterare på BSH kommer du att tillhöra HR-avdelningen, ett team på 8 personer.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har en examen som personalvetare eller motsvarande samt har erfarenhet inom HR med inriktning rekrytering. Du har drivit egna rekryteringsprocesser och är van vid testmiljöer och teståterkoppling. Eftersom du kommer att arbeta i en miljö med högt tempo ser vi gärna att du, för att trivas, har ett lika starkt driv själv. Du är van vid att arbeta strukturerat och självständigt.
BSH verkar internationellt och det finns en stark internationell prägel i bolaget varför det är ett krav att du är kommunikativ i tal och skrift på både engelska och svenska. Vidare har du en fingertoppskänsla och idéer för hur de bästa kandidaterna kan attraheras!

Om BSH

Välkommen till innovationsledaren inom hushållsapparater, välkommen till vårt team! BSH Home Appliances AB ingår i BSH Home Appliances Group. Med våra produkter med märken som Bosch, Siemens, Neff och Gaggenau, samt våra regionala och lokala märken, gör vi livet enklare. Vi är en internationell koncern med en årsomsättning på runt 12,6 miljarder euro under 2015 och mer än 53,000 anställda. Vi inspirerar genom intelligent teknik, utmärkt design, energisnåla produkter samt en god arbetsmiljö. Ta ett steg vidare i din karriär - tänk framåt med oss.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Martina Kolga 073-961 30 12 (martina.kolga@wise.se) och konsultchef Caroline Dufva (caroline.dufva@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget