Rekryterare/konsultansvarig till stort modeföretag!

Poolia IT · HR & Personal · 17 dec

Om jobbet

Vill du jobba i ett snabbt växande företag och samtidigt arbeta med varierande uppgifter?
Då tycker vi att du ska söka tjänsten som rekryterare/konsultansvarig.

Tjänsten är belägen i Alvik med planerad start den 1 januari, 2017.
I denna roll får du chans att arbeta nära personalansvariga och leveransansvariga och kommer ha support från rekryteringsteamet.
Rollen är perfekt för dig som vill få erfarenhet från både konsult och rekryteringsverksamheten.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta operativt med alla delar i rekryteringsprocessen, t ex skapa kravprofiler, skapa och publicera annonser, arbeta med urval och en del med search, hantera ansökningar, delta i anställningsintervjuer, referenstagning och rekryteringsadministration.Tjänsten är delad i två delar dels rekrytering av anställda, dels rekrytering av konsulter och övrig konsulthantering. Du kommer att administrera hela konsultinköpsprocessen från början till slut: planera, administrera och genomföra rekryteringar av konsulter, skapa konton, godkänna utrustning för konsulter, följa upp och avsluta konsulter. Detta i nära samarbete med leveransansvariga och personalansvariga samt med den centrala konsultinköpsavdelning (IT-konsult).Du kommer även delta i olika resurs och sourcing möten

Utbildning/erfarenhet

För att lyckas i denna roll har du har erfarenhet av samtliga delar i rekryteringsprocessen. Du ska ha god vana att arbeta med självständigt med flera rekryteringar parallellt. Du är trygg i dig själv och är van att arbeta mot erfarna beställare. Du har även en god förståelse för olika IT roller. Vi vill att du har ett bra eget driv, har god koordineringsförmåga, är organiserad, noggrann och strukturerad och är van att hantera många rekryteringar samtidigt. Du har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är service-minded, har ett bra helhetsperspektiv och är van att arbeta självständigt.

Den vi söker skall ha erfarenhet och mycket goda kunskaper av följande:
Erfarenhet av alla delar i rekryteringsprocessen
Rekrytering av IT-personal gärna i större organisationer
Behärska svenska och engelska i tal och skrift
Erfarenhet av arbete med olika rekryteringsverktyg
Search av IT profiler

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.