Rejlers Energiprojekt AB söker Energiingenjör/VVS Ingenjör

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Rejlers Energiprojekt AB är ett projektfokuserat bolag inom Rejlerskoncernen. Företaget arbetar för att hjälpa kunder att arbeta med energieffektivisering på ett kostnadseffektivt och lönsamt sätt. Målsättningen är att hjälpa kunderna att gå från tanke till handling genom att underlätta deras process.

På uppdrag av Rejlers Energiprojekt AB söker vi nu en affärsmässig och driven Energiingenjör/VVS Ingenjör som vill vara med och ta företaget till nya höjder.

I rollen kommer du genomföra bland annat energianalyser och energibalansberäkningar samt ta fram förslag på energieffektiviseringsåtgärder i kundens fastigheter. Du kommer att arbeta brett inom hela energiområdet och få använda din kreativitet för att finna de bästa tekniska och ekonomiska lösningarna för respektive kund. Det finns även utrymme att på sikt även arbeta som projektledare i rollen. Rejlers Energiprojekt AB jobbar med både traditionella konsultuppdrag och totalentreprenader.

Du kan utgå från kontoret vid Stadshagen eller Strängnäs och du kommer att rapportera till VD. Resor inom Sverige uppskattas variera under året men med runt 2-3 övernattningar per månad.

Erfarenhet, utbildning och person

Vi tror att du är högskoleingenjör inom energi/VVS området och har minst 2 års erfarenhet av en liknande roll. Alternativt har du relevant eftergymnasial utbildning och minst 3-5 års erfarenhet av liknande roll. Har du erfarenhet av projektledning ses det som meriterande.

Vi förutsätter att du har god kunskap om fastigheters klimattekniska system och förståelse inom VVS och energi. Du har ett affärsintresse och intresse för projektekonomi.

Det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker efter en professionell, effektiv och lösningsorienterad person. Du är kreativ och resultatinriktad och trivs med att presentera dina idéer för andra. Vidare är du är tydlig i din kommunikation och strukturerad i ditt arbetssätt. Slutligen söker vi en prestigelös lagspelare som tycker att det är roligt med nya och varierande arbetsuppgifter.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Rejlers Energiprojekt AB med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Sissel Pettersen, 08-120 50 426

Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 100 experter som arbetar med projekt inom bygg och fastighet, energi, industri och infrastruktur. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi fortsätter att växa snabbt och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2015 omsatte Rejlers 1,9 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm.