Regulatory Reporting till Swedbank

Swedbank · Ekonomi · 30 dec

Om jobbet

Till Swedbank söker vi nu en ekonom som kommer jobba med rapportering till myndigheter

Swedbank har en tydlig vision om att bemötande och agerande alltid utgår från värderingarna - enkel, öppen och omtänksam. Nu behöver vi på TNG dig som är riktigt duktig på myndighetsrapportering och som också är van att ha kontakter med olika myndigheter. Uppdraget beräknas pågå fram till sista augusti 2017 med start omgående!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att få gedigen erfarenhet av rapportering hos en av Sveriges största banker och där få bidra till ett professionellt rapporteringsteam.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med Swedbanks myndighetsrapportering och ha huvudansvaret för ett flertal rapporter som levereras till olika myndigheter. Det innebär bearbetning, sammanställning och rapportering av finansiell data. Du kommer ha en hel del externa kontakter med Finansinspektionen och SCB, samt interna med kollegorna i gruppen och angränsande grupper.

Utöver den återkommande rapporteringen kommer du att vara ett stöd för kollegorna i gruppen som jobbar i olika utvecklingsprojekt och på sikt även kunna delta själv i projektarbete.

Rollen innebär också

Uppdraget beräknas pågå fram till sista augusti 2017 och möjlighet till förlängning och tillsvidareanställning finns för rätt person. Du ingår i ett team om sju personer som är specialiserat på rapportering. Teamet sitter i Swedbanks moderna och ljusa lokaler i Sundbyberg.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av myndighetsrapportering från bank, försäkringsbolag eller annat finansiellt företag. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi och är väl bekant med ett företags balans- och resultaträkning och hur de hänger ihop. Du talar och skriver svenska och engelska väl.

Som person har du både förmågan att driva ditt arbete självständigt och att samarbeta med dina kollegor, vilket behövs både i det löpande linjearbetet samt i projektarbetet. Vi vill att du bidrar till att utveckla vårt arbete genom att kunna ifrågasätta och analysera. Du behöver både ha intresse för och fokusera på detaljer, men även lyfta perspektivet och se helheten och sammanhanget.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Helena Björk, 0709-513569

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.