Regionsansvarig Säljare Pelican Rouge Region Mitt

Om jobbet

Pelican Rouge Coffee Solutions är den rikstäckande kedjan inom kaffebranschen som erbjuder kompletta fikalösningar till företag och kontor över hela Sverige. Pelican Rouge har ca 12 000 kunder i Sverige och beräknas i år omsätta ca 400 miljoner kronor. Vi har ett mycket brett utbud av varm- och kalldrycksautomater, ingredienser och tillbehör - allt för att erbjuda våra kunder den perfekta kaffeupplevelsen! Vår största samarbetspartner är kafferosteriet, Pelican Rouge Coffee Roasters, som har producerat kaffe av högsta kvalitet sedan år 1863 och är en av de största aktörerna inom kaffebranschen. Du kan läsa mer om Pelican Rouge här.

Om tjänsten Regionsansvarig Säljare Region Mitt Stockholm/Mälardalen
Pelican Rouge ska nu utöka sitt framgångsrika team i Stockholm med en driven och affärsinriktad Säljare som har passion för kund och kaffe. I rollen som Säljare kommer du att arbeta i ett starkt expansivt företag som erbjuder ett av marknadens bredaste utbud av kaffelösningar. Som Regionansvarig Säljare kommer du att vara placerad i Stockholm (Johanneshov). Du kommer främst att arbeta med nykundsbearbetning men även befintlig kundbearbetning och den vägen bygga upp din egen kundbank. Pelican Rouges utbud består av kaffeprodukter tillsammans med ett brett sortiment av kaffemaskiner och dryckessystem samt ett stort utbud av tillbehör till dessa. Det innebär att du alltid kan hitta förmånliga lösningar för såväl små som stora företag samt större organisationer.

Att vara Säljare på Pelican Rouge innebär att aktivt driva bolagets försäljning framåt och öka omsättningen i din region. Detta gör du genom att systematiskt och strukturerat söka upp, bearbeta och skapa samarbeten med både existerande och nya företagskunder. Du driver din egen försäljning med full försäljningsprocess från prospektering, kundmöte, offerthantering, uppföljning av affärer till genomförande av marknadsaktiviteter med målsättningen att nå budgeterad försäljning för din region. Du hanterar både förbokade samt icke-förbokade möten med kund. Du arbetar utifrån Pelican Rouges CRM-system Evatic samt har tillgång till säljsupport som delvis stöttar med besöksbokning, uppföljningssamtal och avtalshantering. Tjänsten skall ses som långsiktig där det finns mycket goda möjligheter till god löneutveckling för rätt person. Du har kontinuerlig kontakt med övriga säljare över landet samt din närmsta Regionchef som hjälper dig i din utveckling - allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll.

Vi söker dig som...
.. är en inspirerande och energisk säljtalang som med din målmedvetenhet och ditt fokus med fördel jobbar mot högt uppsatta mål och säljresultat. Du brinner för försäljning och drivs av att skapa nya affärer, samarbeten och att bygga nya kundrelationer. Du har stor passion för kaffe. Som person är du förtroendeingivande och duktig på att utifrån kundens behov föreslå lösningar som skapar långsiktiga och lönsamma affärer. Det är viktigt att du delar och står bakom Pelican Rouges värdeord som är: Glädje, Kompetens och Lönsamhet. Utöver verifierade försäljningsresultat ställs höga krav på din kommunikativa förmåga samt att du är initiativrik, duktig på att samarbeta och ta egna initiativ.

Du har tidigare erfarenhet från försäljning på fält där du har arbetat med uppsökande försäljning mot kund. Erfarenhet från branschen kan vara positivt men det absolut viktigaste är ditt driv och din ambition. Du brinner för känslan av att göra affärer och överträffa resultat. Utöver det ser du med fördel på möjligheten att jobba med långsiktiga relationer med både kunder och kollegor och vill utveckla dina egna förtjänst- och utvecklingsmöjligheter därefter.

Vad Pelican Rouge erbjuder dig
Hos Pelican Rouge erbjuds du en spännande tjänst som Regionansvarig Säljare hos den rikstäckande aktören i kaffebranschen. Du har en god fast lön tillsammans med provision samt tjänstebil.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

START: Omgående eller efter överenskommelse
PLATS: Stockholm
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Grundlön + provision
KONTAKT: Regionchef Daniel Gidlund, tfn 08-580 023 32, HR Chef Malin Wikman, tfn 011-368401
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-12-19
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget