Regionchef till INTERSPORT region Stockholm

Om jobbet

Högre, Längre, Snabbare!
INTERSPORT Sverige är mitt i en spännande uppbyggnads och förändringsfas med mål att bli effektivare, arbeta mer integrerat och utveckla modernare butikskoncept. Vi söker därför en Regionchef till region Stockholm som vill vara med på vår resa.

Vi älskar sport och vårt mål är att svenskarna ska bli det mest aktiva folket i världen och vi arbetar varje dag för att göra Sverige mer hälsosamt. Vi är INTERSPORT, Vi är Sportsverige!

Rollen
Våra regionchefer på INTERSPORT är nyckelspelare med uppdrag att leda och driva försäljningen i regionens butiker. Som regionchef följer du på ett nära och direkt sätt upp verksamheten i din region vilket inkluderar budgetmål, effektivitetsmått och säljnyckeltal. I ansvaret ingår såväl att kvalitetssäkra processer och rutiner i driften som att utveckla ledarskapet i butikerna. Genom ett nära samarbete med dina butikschefer säkerställer du att vi arbetar som Ett
INTERSPORT och når våra mål i allt från försäljning och butiksuttryck till kundupplevelse och värderingsuppfyllelse.

Till din hjälp har du regionens Visual Merchandiser samt full support från
INTERSPORTS Servicekontor. INTERSPORT är uppdelat i sex regioner. Region
Stockholm består av 24 butiker placerade i Stockholm City och Storstockholm inklusive Bålsta, Enköping och Norrtälje. INTERSPORTS Servicekontor ligger i
Göteborg och du rapporterar direkt till COO/retailchef.

Om dig
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning inom retail. Du har grundlig kunskap och erfarenhet av butiksdrift. Det är en självklarhet att du älskar att vara ute i butik där du på ett tydligt och entusiasmerande sätt inspirerar och lyfter butikschefer och medarbetare till nästa nivå. Du har gedigen erfarenhet av att leda och utveckla andra ledare med goda resultat. Vi ser gärna att Regionchefen kommer med idéer och har en vilja att utveckla rollen och vår retailorganisation till att bli
Sveriges bästa.

Som person är du mål- och resultatdriven samt sätter stort värde i både planering och uppföljning. Det är viktigt att du förstår kommersiella samband och har lätt för siffror. Du delar vår värdegrund och vet att man når mål bäst tillsammans som ett team!

Vision & Spelregler
På INTERSPORT arbetar vi tillsammans som ett team där våra medarbetares engagemang och passion är avgörande för att vi ska nå hela vägen. Med hjälp av våra spelregler vill vi förverkliga vår vision om att bli bäst på Sport och göra Sverige mer hälsosamt. Våra värderingar driver och formar resan vi är på.

Vi utmanar, Vi älskar våra kunder, Vi spelar som ett team, Vi lyfter våra talanger, Vi spelar rättvist och Vi är effektiva. Är du redo för att ge dig in i matchen?

Play the game - Play it Fair!

Din ansökan
Om detta stämmer in på dig så vill vi att du ansöker redan idag, dock senast den 6 november, 2016. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du på ett enkelt sätt även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Mikaela Sundell, 0739-78 77 94.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Mikaela Sundell, 0739-78 77 94

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

INTERSPORT är världens största sportkedja med fler än 5500 butiker i 44 länder.
I Sverige har vi ett brett butiksnätverk med runt 150 butiker där våra duktiga medarbetare hjälper våra kunder med sportutrustning som inspirerar till hälsa och träningsglädje. 2014 omsatte de svenska INTERSPORT-butikerna 4 miljarder kronor (inkl. moms). Globalt omsätter INTERSPORT-gruppen över 10,8 miljarder euro. INTERSPORTs filosofi är enkel. Ju mer människor gillar att vara aktiva, ju aktivare är de. Vi hjälper dem att förhöja den upplevelsen genom vår kunskap och bra produkter. Oavsett nivå erbjuder vi riktig sport för alla. Och genom vår passion för sport inspirerar vi till ett aktivt liv.

INTERSPORT hjärta klappar lite extra för svenskt föreningsliv. Vi är mycket stolta över våra samarbeten på elitnivå, så som Svenska Fotbollsförbundet,
Ishockeyförbundet, Längdlandslaget, och flera av de största klubbarna i
Allsvenskan (fotboll), SHL (ishockey), Elitserien (handboll) och SSL
(innebandy). Minst lika glada är vi över våra drygt tusen samarbeten med klubbar inom breddidrotten.

Läs mer på: www.intersport.se